Heb je een (bijna) afgeronde IT opleiding en wil je onze klanten helpen succesvol te zijn? Kom dan bij ons werken en word in no-time All Round System Engineer!

We breiden ons hechte en ervaren team uit met een

Junior System Engineer

En wat ga je dan precies doen?

In deze functie ben jij, samen met je ervaren collega’s, verantwoordelijk voor de implementatie en het beheer van de automatiseringssystemen. Als Junior System Engineer start je voor een belangrijk gedeelte met het operationeel en technische beheer van servers en werkplekken op afstand en met de analyse en afhandeling van technische problemen. Je werkt hierin nauw samen met de andere engineers en het Skilled Service Desk team. Afhankelijk van je ervaring en achtergrond groei je op eigen tempo door naar een volwaardige System Engineer rol. Je zult geleidelijk aan een grotere rol aan de klantzijde gaan spelen, de business van je klanten leren kennen, en proactief zaken op gaan pakken voordat er problemen ontstaan.

Wat we van je vragen

  • Een (bijna) afgeronde IT (HBO) opleiding.
  • Je bent nieuwsgierig en leergierig. Je bent volledig op de hoogte van wat er in de IT wereld gebeurt, en hebt ook een brede interesse in wat bedrijven doen.
  • Je bent analytisch, je neemt geen genoegen met een simpel of onduidelijk antwoord. Je bent niet bang door te vragen.
  • Je gaat graag met mensen om en bent hulpvaardig.
  • Technische ervaring in Microsoft operating systems, storage, databases, virtualisatie en netwerken is een pre.

Wat bieden wij ?

Of wij ‘de leukste werkgever van Nederland’ zijn weten we niet. Maar wat we wél weten is dat ons team bestaat uit échte doorzetters.

We willen je een zo steil mogelijke leercurve bieden. Daarom investeren we in alle opleidingen en certificeringen die belangrijk zijn bij de functie van all-round System Engineer. Hierbij kun je denken aan MCSE, MCSA, CCNA, maar ook bijvoorbeeld merk-specifieke opleidingen.

Wij hanteren een platte bedrijfscultuur waar de directie gewoon met jij en jou aangesproken kan worden. Problemen worden direct besproken, geanalyseerd en opgelost. Service naar al onze klanten is de drijfveer binnen BMP. Uiteraard werken we wel eens ‘s avonds of in het weekeinde, ‘charme van het vak’ noemen we dat. Samenzijn vinden we belangrijk, zo organiseren wij regelmatig bedrijfsuitjes, maar ook Sinterklaasfeest voor de kleintjes, kerstontbijt of een gezellige nieuwjaarsborrel. In de pauze speel je met je collega’s tafelvoetbal of een potje Fifa op de Playstation, de boog kan niet altijd gespannen zijn!

Wie zijn wij?

BMP Datapartners is een full-service automatiseringsbedrijf. De organisatie bestaat uit drie onderdelen: BMP Datasystems gespecialiseerd in kantoorautomatisering in de ruimste zin van het woord, BMP Dataware implementeert Exact Globe / Exact Synergy en BMP Datasecure verzorgt camera-observatiesystemen van zeer hoge kwaliteit.

BMP Datapartners bestaat sinds 1996. Wij hebben inmiddels meer dan 800 klanten die wij met veel plezier en enthousiasme helpen. Ons team bestaat uit 15 medewerkers met een gedreven mentaliteit.

Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland, maar concentreert zich in de Randstad.

Reageren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zijn wij een bedrijf dat bij je past, solliciteer dan middels de onderstaand formulier!

Vacaturenummer: 5502

Solliciteren