BMP Datapartners is gecertificeerd als ‘Exact Certified Partner’. Dat betekent dat BMP kennis heeft van Exact oplossingen (zoals bijvoorbeeld Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online) èn de ervaring heeft om deze oplossingen in uw organisatie te implementeren. Wij helpen u bovendien met het kiezen van de beste oplossing voor uw organisatie, sector of proces.

Training

Tevens kunt u bij ons terecht voor (gebruikers)trainingen van Exact Globe en Exact Synergy. Exact heeft klassikale trainingen maar sinds kort ook online trainingen waar gebruik van kan worden gemaakt m.b.v. een “Learning Pass”.

Met een “Learning Pass” heeft de cursist een half jaar de tijd om online de cursus af te ronden. De cursist heeft alleen internet nodig om toegang te krijgen tot zijn eigen virtuele pc en lesmateriaal. De cursist wordt m.b.v. duidelijke filmpjes en voorbeelden door het cursusmateriaal begeleid en heeft altijd de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een cursus inplannen ? Neem dan contact op met onze Exact-afdeling (071-4034643) of mail naar info@bmpbv.nl.