Certificering

ISO 27001 is een internationale norm en standaard gericht op informatiebeveiliging terwijl de NEN7510 een Nederlandse norm is en standaard gericht op informatiebeveiliging in de zorgsector.

Deze normen specificeren een groot aantal eisen die betrekking hebben op de algemene bedrijfsrisico’s van een organisatie en kwaliteitscriteria gericht op informatiebeveiliging middels beveiligingsmaatregelingen van informatiesystemen en het borgen van de dienstverlening.

Als organisatie geven deze certificeringen het bewijs je dat alle risico’s rond vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van gevoelige informatie op integere en adequate wijze zijn afgedekt.

Wat betekent ISO 27001 en NEN7510 voor uw organisatie

Het beveiligen van gegevens wordt steeds belangrijker, hacks en data-lekken zijn aan de orde van de dag. Het ISO 27001 en NEN7510 certificaat geven u zekerheid dat wij het informatiebeveiligingsproces beheersen. Wij beveiligen de gegevens van onze klanten volgens de norm en doen aan constante verbetering gericht op informatie beveiliging.

Uiteraard passen wij deze beveiligingsmaatregelen toe in uw omgeving om deze zo veilig mogelijk te houden.

Certificaten downloaden

Klik op een van de onderstaande logo’s om ons certificaat te downloaden.

De verklaring van toepasselijkheid is op te vragen via fg@bmpbv.nl