BMP VoIP

Bereikbaarheid zoals u dat wilt!

Deze oplossing biedt u als ondernemer een wereld aan mogelijkheden en tegelijkertijd een reductie op uw maandelijkse lasten .

VoIP staat als afkorting voor Voice over Internet Protocol, oftewel bellen via uw internet verbinding.
VoIP-telefonie van BMP is gebaseerd op Hosted IP telefonie, hét alternatief voor de klassieke ISDN telefooncentrale.  U beschikt over uitgebreide functionaliteit en omdat u geen fysieke telefooncentrale meer in huis heeft, is beheer en onderhoud verleden tijd. VoIP-telefonie van BMP biedt uw organisatie toegang tot een betrouwbare en flexibele oplossing zonder investering in een telefooncentrale.

Hosted VoIP
Met Hosted VoIP krijgt u de aller modernste telefooncentrale met alle denkbare functies die u als grote of kleine onderneming nodig heeft. Een gehoste telefooncentrale biedt  u de hoogst mogelijke kwaliteit en bereikbaarheid zonder hoge aanschafkosten, installatietijd en beheerskosten van traditionele telefooncentrales. Met VoIP maakt het niet uit of u vanuit huis, bedrijfskantoor of virtueel kantoor werkt, vanaf nu mist u nooit meer belangrijke telefoontjes van uw klanten. Tevens is er een integratie mogelijk met uw mobiele abonnement zodat u mobiel met uw zakelijke nummer kunt bellen.

De mogelijkheid van een geavanceerde telefooncentrale met alle denkbare mogelijkheden zoals, virtuele receptie, wachtrijen, volg-mij functionaliteit en nog veel meer, waardoor HIP ook voor u de meest professionele en geavanceerde oplossing is!

VoIP integreren met uw ERP pakket
BMP maakt een integratie van VOIP met diverse ERP-paketten mogelijk. Hiermee wordt de koppeling gelegd tussen VOIP en het ERP-pakket, zodat gesprekken en verslaglegging in het CRM-deel van dit ERP pakket bij elkaar komen. Zo verliest u nooit meer het zicht op wanneer er voor het laatst contact was met een klant of prospect en wie er gesproken heeft met de contactpersoon.

Voordelen:

  • Vanaf elke locatie met een vast nummer bellen
  • Goedkoper dan normale telefonie
  • HD audiokwaliteit
  • Opnemen van gesprekken
  • Integratie met mobiele telefonie
  • Integratie met uw ERP/CRM Pakket