Mobiele telefonie

Bereikbaarheid zoals u dat wilt!

Eén abonnement voor onbeperkt mobiel bellen en sms’en
Als bedrijf ligt uw focus op uw werk. Er is geen tijd om u met randvoorwaarden bezig te houden. Van een mobiel abonnement verwacht u dan ook dat de kosten voorspelbaar en overzichtelijk zijn. Een transparant abonnement, zonder verborgen kosten achteraf.

Daarom is er nu Mobiel Onbeperkt KPN! Het abonnement dat u in staat stelt om een goed overzicht over de kosten te houden, zonder hier al te veel moeite en tijd in te hoeven investeren. Zodat u zich met een gerust hart kunt richten op ondernemen.

Onbeperkt bellen en sms’en
Mobiel Onbeperkt KPN is één abonnement voor zowel bellen en sms’en, als voor mobiel e-mailen en internetten. U belt en sms’t onbeperkt in Nederland naar alle (Nederlandse) vaste en mobiele nummers. Voorspelbare kosten en geen verrassingen achteraf.

Overal toegang tot uw e-mail en het internet
Met Mobiel Onbeperkt KPN beschikt u tevens over mobiel internet en heeft u dus altijd toegang tot uw e-mail.

Het beste netwerk van Nederland
Met Mobiel Onbeperkt KPN belt u over het betrouwbare netwerk van KPN. Bij KPN heeft u altijd de beste verbinding, zowel in als buiten de auto, op kantoor en thuis. Daarnaast wordt het netwerk en de beschikbaarheid 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt.

Altijd inzicht in uw verbruik
Met het Online Kosteninzicht kunt u altijd online uw facturen bekijken en heeft u inzage in de verbruikskosten per aansluiting. Daarnaast kunt u alle actieve diensten en modules beheren. Kortom, u heeft eenvoudig grip op de kosten en het verbruik binnen uw bedrijf.

Eén lokaal aanspreekpunt
Met Mobiel Onbeperkt KPN heeft u één aanspreekpunt voor uw mobiele telefonie. Zowel support als levering worden verzorgd door BMP Datapartners.

Integratie (VAMO)
VaMo integratie integreert uw mobiele toestel op netwerkniveau met uw telefooncentrale. Zo wordt elk gesprek automatisch via de telefooncentrale afgehandeld. Daarmee is uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel geworden van uw telefooncentrale.

U bent op één enkel telefoonnummer bereikbaar, zowel voor vast als mobiel en u heeft de keuze om via één vast nummer uit te bellen. Collega’s zijn te allen tijde op de hoogte van uw telefoonstatus (in gesprek of beschikbaar).

BMP VoIP

Bereikbaarheid zoals u dat wilt!

Deze oplossing biedt u als ondernemer een wereld aan mogelijkheden en tegelijkertijd een reductie op uw maandelijkse lasten .

VoIP staat als afkorting voor Voice over Internet Protocol, oftewel bellen via uw internet verbinding.
VoIP-telefonie van BMP is gebaseerd op Hosted IP telefonie, hét alternatief voor de klassieke ISDN telefooncentrale.  U beschikt over uitgebreide functionaliteit en omdat u geen fysieke telefooncentrale meer in huis heeft, is beheer en onderhoud verleden tijd. VoIP-telefonie van BMP biedt uw organisatie toegang tot een betrouwbare en flexibele oplossing zonder investering in een telefooncentrale.

Hosted VoIP
Met Hosted VoIP krijgt u de aller modernste telefooncentrale met alle denkbare functies die u als grote of kleine onderneming nodig heeft. Een gehoste telefooncentrale biedt  u de hoogst mogelijke kwaliteit en bereikbaarheid zonder hoge aanschafkosten, installatietijd en beheerskosten van traditionele telefooncentrales. Met VoIP maakt het niet uit of u vanuit huis, bedrijfskantoor of virtueel kantoor werkt, vanaf nu mist u nooit meer belangrijke telefoontjes van uw klanten. Tevens is er een integratie mogelijk met uw mobiele abonnement zodat u mobiel met uw zakelijke nummer kunt bellen.

De mogelijkheid van een geavanceerde telefooncentrale met alle denkbare mogelijkheden zoals, virtuele receptie, wachtrijen, volg-mij functionaliteit en nog veel meer, waardoor HIP ook voor u de meest professionele en geavanceerde oplossing is!

VoIP integreren met uw ERP pakket
BMP maakt een integratie van VOIP met diverse ERP-paketten mogelijk. Hiermee wordt de koppeling gelegd tussen VOIP en het ERP-pakket, zodat gesprekken en verslaglegging in het CRM-deel van dit ERP pakket bij elkaar komen. Zo verliest u nooit meer het zicht op wanneer er voor het laatst contact was met een klant of prospect en wie er gesproken heeft met de contactpersoon.

Voordelen:

  • Vanaf elke locatie met een vast nummer bellen
  • Goedkoper dan normale telefonie
  • HD audiokwaliteit
  • Opnemen van gesprekken
  • Integratie met mobiele telefonie
  • Integratie met uw ERP/CRM Pakket