WiFi Scan

Een perfecte verbinding

Wanneer kiezen voor een WiFi Scan?
Een WiFI scan (Site Survey) kan worden ingezet om een nieuw draadloos netwerk ‘in te meten’, of om een bestaand draadloos netwerk te optimaliseren.

Bestaande WiFi Netwerken Optimaliseren
Er zal een meting worden uitgevoerd op uw bestaande draadloze netwerk. Hierin worden uw klachten en metingen gecombineerd tot een oplossing.
U krijgt van ons een gedetailleerd rapport met een volledig overzicht van de benodigde apparatuur om uw netwerk aan te passen tot een perfect werkend WiFi netwerk.
Wij kunnen meten of er andere bronnen zijn die ook uitzenden op deze zelfde frequenties die uw draadloze netwerk kunnen schaden,
denk aan dect telefoons, bluetooth apparaten, combi-alarmmelders of zelfs draadloze videolinks.
Onze software en meettechnieken kunnen in elke omgeving worden gebruikt en meten alle WiFi standaarden en alle merken.

Nieuw WiFi Netwerk inmeten
Thuiswerken, kantoorpand of een volledige productiehal? BMP Datapartners heeft ruime ervaring in het inmeten, adviseren en realiseren van WiFi netwerken.
Om een planning te maken van de optimale plaatsing van Accesspoints doen wij een Site-Survey of ‘voormeting’.
Na de voormeting krijgt u een adviesrapport met de optimale positie en type accesspoint, uiteraard kunnen wij de volledige installatie en configuratie voor u verzorgen.

WiFi-As-A-Service
Tijdelijke locatie? Investering te groot? BMP levert uw perfectie WiFi netwerk tegen een vast bedrag per maand. Inclusief monitoring en onderhoud, vraag naar de mogelijkheden!

Wij werken hoofdzakelijk met Ruckus Wireless, BMP Datapartners heeft een ‘Big Dog’ status behaald door ervaring en gecertificeerd personeel.