Managed Firewall

De BMP Managed Firewall dienst voorziet in de behoefte van bedrijven voor een centrale firewall oplossing. Deze oplossing is gebaseerd op technologie van Cisco en bevat de functionaliteit van een enterprise oplossing. BMP Managed Firewall is een complete firewall tegen lage maandelijkse kosten. Daarnaast heeft u geen zorgen over updates, performance, licenties en hardware.

Wat is BMP Managed Firewall?
BMP Managed Firewall is een complete firewall. BMP Managed Firewall kan gebruikt worden om een IP-VPN met het internet te verbinden, maar kan ook gebruikt worden om meerdere IP-VPN’s of colocaties te koppelen. Het gebruik van BMP Managed Firewall maakt het mogelijk om de beveiliging van uw netwerk(en) centraal te realiseren zonder de hoge kosten voor aanschaf van apparatuur.

Redundantie
Uiteraard is BMP Managed Firewall ook redundant uit te voeren. De redundantie houdt in dat:

  • Er twee instanties van de BMP Managed Firewall actief zijn op twee verschillende machines;
  • Deze machines fysiek gescheiden zijn op twee verschillende colocaties;
  • De configuratie van de Firewall eenmalig wordt uitgevoerd – deze wordt automatisch geactiveerd op beide instanties;
  • Als de primaire firewall module niet bereikbaar (i.v.m. onderhoud of storing) is, de secundaire firewall het overneemt.

Kwaliteit BMP Managed Firewall
Door het gebruik van hoogwaardige Cisco apparatuur is de kwaliteit van de dienst uitmuntend. Cisco heeft jarenlange expertise op het gebied van firewalls en heeft in deze markt een groot aandeel. De bewezen technologie Cisco is toegepast in de BMP Managed Firewall.

Het grote verschil van BMP Managed Firewall ten opzichte van andere oplossingen is dat er op klantlocatie geen extra apparatuur geplaatst hoeft te worden. Ook wordt al het verkeer door de firewall op een centrale locatie geleid en is het niet noodzakelijk iedere locatie te voorzien van een eigen firewall. Hierdoor heeft een IP-VPN wolk één security policy. Elke locatie behoudt zijn maximale download bandbreedte, omdat de verbinding van de BMP Managed Firewall naar het internet maximaal is.