BMP 2FA (Multi Factor Authentication)

Multi factor authenticatie oplossingen voor elke omgeving

BMP Datapartners levert diverse authenticatie oplossingen die altijd aansluiten aan uw omgeving en wensen.

Buiten multifactor authenticatie kunnen wij ook een volledig Single Sign On (SSO) platform verzorgen. U hoeft nog maar één keer in te loggen in uw omgeving, de rest gaat vanzelf. Al uw SaaS diensten onder één portal, rechten toekennen en intrekken is makkelijk, snel en overzichtelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

DUO Security

BMP Datapartners streeft er naar uw ICT omgeving zo optimaal mogelijk te beveiligen. Het blijft echter altijd lastig een goede balans te vinden tussen veiligheid en bruikbaarheid. Met de techniek van Duo Security is het mogelijk om vanaf ‘vreemde’ netwerken veilig in te loggen op uw eigen netwerk omgeving. U ontvangt een pushbericht op uw (smart)Phone waarmee u geautoriseerd wordt om in te loggen. Deze techniek is niet gebonden aan een notebook of computer, alleen aan een mobiel nummer. Duo Security is leverbaar op basis van een SaaS model (Software as a Service), hetgeen betekent dat u vooraf geen grote investeringen hoeft te doen. Duo Security is zeer flexibel en dan ook wordt geleverd op basis van een maandmodel. Op- of afschalen is dan ook zeer eenvoudig.

Gemalto – Safenet – Cryptocard

Liever een oplossing binnen uw eigen IT omgeving? Geen probleem! Gemalto levert Safenet Authenticatie, zowel in cloud als on-premise vorm. Met een ruim assortiment aan Tokens (Sleutelhanger, SMS, Smartphone, etc) heeft Safenet het allemaal in huis.

Multifactor authenticatie was nog nooit zo veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken.