BMP 2FA (Multi Factor Authentication)

Multi factor authenticatie oplossingen voor elke omgeving

BMP Datapartners levert diverse authenticatie oplossingen die altijd aansluiten aan uw omgeving en wensen.

Buiten multifactor authenticatie kunnen wij ook een volledig Single Sign On (SSO) platform verzorgen. U hoeft nog maar één keer in te loggen in uw omgeving, de rest gaat vanzelf. Al uw SaaS diensten onder één portal, rechten toekennen en intrekken is makkelijk, snel en overzichtelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

DUO Security

BMP Datapartners streeft er naar uw ICT omgeving zo optimaal mogelijk te beveiligen. Het blijft echter altijd lastig een goede balans te vinden tussen veiligheid en bruikbaarheid. Met de techniek van Duo Security is het mogelijk om vanaf ‘vreemde’ netwerken veilig in te loggen op uw eigen netwerk omgeving. U ontvangt een pushbericht op uw (smart)Phone waarmee u geautoriseerd wordt om in te loggen. Deze techniek is niet gebonden aan een notebook of computer, alleen aan een mobiel nummer. Duo Security is leverbaar op basis van een SaaS model (Software as a Service), hetgeen betekent dat u vooraf geen grote investeringen hoeft te doen. Duo Security is zeer flexibel en dan ook wordt geleverd op basis van een maandmodel. Op- of afschalen is dan ook zeer eenvoudig.

Gemalto – Safenet – Cryptocard

Liever een oplossing binnen uw eigen IT omgeving? Geen probleem! Gemalto levert Safenet Authenticatie, zowel in cloud als on-premise vorm. Met een ruim assortiment aan Tokens (Sleutelhanger, SMS, Smartphone, etc) heeft Safenet het allemaal in huis.

Multifactor authenticatie was nog nooit zo veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken.

BMP Managed Anti-spam

E-mail is niet meer weg te denken als communicatiemiddel in onze maatschappij. Zowel zakelijk als privé is er grote behoefte aan een 24-uurs beschikbaarheid van e-maildiensten. Echter ondervinden bedrijven en consumenten steeds meer last van ongewenste e-mail. Dat is niet zo vreemd omdat ruim negentig procent van alle verzonden e-mails ongewenst is.
BMP Datapartners biedt de meest innovatieve oplossing op het gebied van e-maildiensten. De nieuw ontwikkelde anti-spam oplossing van BMP levert spectaculaire resultaten op. De anti-spam filter is het summum op het gebied van beveiliging. BMP maakt voor deze anti-spam dienst gebruik van de appliances van Ironport.

Kenmerken van de Managed Anti-Spam Service;

 • Geografisch-Redundant uitgevoerd mailplatform.
 • SenderBase Reputatie filtering (http://senderbase.org)
 • CASE Anti-spam engine (content filtering)
 • Sophos Anti-virus scanning
 • Blacklist scanning

Outlook Plugin

Middels een Outlook plug-in kunt u e-mail aanmelden die tóch onverhoopt door de spamfilter is gekomen.
Cisco/Ironport Email Security is een plug-in die gebruikt kan worden in combinatie met Microsoft Outlook.
Eenmaal geïnstalleerd zal er een extra “ribbon” onderdeel beschikbaar zijn om deze plug-in te gebruiken.
Dit onderdeel stelt u in staat rechtstreekse rapportages te versturen naar Cisco/Ironport over geselecteerden berichten in uw mailbox.

De rapportages die u verstuurt worden gebruikt om de filters van de door Ironport aangedreven relay hosts van BMP te updaten met de laatste bericht kenmerken.
Vraag onze Servicedesk voor een installatie van deze plugin!

BMP Managed Anti-Virus

Krachtige virus en malware-bescherming gebaseerd op bekroonde BitDefender® technologie

Met de BMP Managed Anti-Virus oplossing kunnen wij uw organisatie voor een gering bedrag per maand voorzien van een door ons gemonitord en centraal beheerd antivirusprogramma.

Vanuit ons datacenter distribueren wij altijd de meest actuele antivirusdefinities naar uw aangesloten servers en werkstations. Met het centraal beheren kunnen wij controleren of al uw clients zijn bijgewerkt. Hierdoor is de beveiliging van alle clients gewaarborgd.

Met de monitoring kunnen wij virusuitbraken of phishing pogingen al in een zeer vroeg stadium signaleren en hierop actie ondernemen.

Ons SaaS programma (Software as a Service) zorgt ervoor dat u per maand de hoeveelheid gebruikers kan aanpassen of de dienst kunt opzeggen. Hierdoor kunt u flexibel omgaan met groei of krimp van uw organisatie. Bovendien hoeft u geen investeringen meer te doen voor antivirussoftware of kosten te maken voor het onderhouden hiervan.

Kenmerken:

 • Anti-virus en Anti-spyware
 • Malware bescherming en disinfectie service
 • Firewall
 • Intrusion prevention
 • Proactieve detectie
 • On-Demand gedragsanalyses
 • Op-regels-gebaseerde systeemgedrag blokkering
 • Applicatie beheer
 • Rootkit detectie

Managed Firewall

De BMP Managed Firewall dienst voorziet in de behoefte van bedrijven voor een centrale firewall oplossing. Deze oplossing is gebaseerd op technologie van Cisco en bevat de functionaliteit van een enterprise oplossing. BMP Managed Firewall is een complete firewall tegen lage maandelijkse kosten. Daarnaast heeft u geen zorgen over updates, performance, licenties en hardware.

Wat is BMP Managed Firewall?
BMP Managed Firewall is een complete firewall. BMP Managed Firewall kan gebruikt worden om een IP-VPN met het internet te verbinden, maar kan ook gebruikt worden om meerdere IP-VPN’s of colocaties te koppelen. Het gebruik van BMP Managed Firewall maakt het mogelijk om de beveiliging van uw netwerk(en) centraal te realiseren zonder de hoge kosten voor aanschaf van apparatuur.

Redundantie
Uiteraard is BMP Managed Firewall ook redundant uit te voeren. De redundantie houdt in dat:

 • Er twee instanties van de BMP Managed Firewall actief zijn op twee verschillende machines;
 • Deze machines fysiek gescheiden zijn op twee verschillende colocaties;
 • De configuratie van de Firewall eenmalig wordt uitgevoerd – deze wordt automatisch geactiveerd op beide instanties;
 • Als de primaire firewall module niet bereikbaar (i.v.m. onderhoud of storing) is, de secundaire firewall het overneemt.

Kwaliteit BMP Managed Firewall
Door het gebruik van hoogwaardige Cisco apparatuur is de kwaliteit van de dienst uitmuntend. Cisco heeft jarenlange expertise op het gebied van firewalls en heeft in deze markt een groot aandeel. De bewezen technologie Cisco is toegepast in de BMP Managed Firewall.

Het grote verschil van BMP Managed Firewall ten opzichte van andere oplossingen is dat er op klantlocatie geen extra apparatuur geplaatst hoeft te worden. Ook wordt al het verkeer door de firewall op een centrale locatie geleid en is het niet noodzakelijk iedere locatie te voorzien van een eigen firewall. Hierdoor heeft een IP-VPN wolk één security policy. Elke locatie behoudt zijn maximale download bandbreedte, omdat de verbinding van de BMP Managed Firewall naar het internet maximaal is.