Exact Synergy

CRM & Workflow in 1 systeem‎!

Exact Synergy verzorgt Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM) en Enterprise Resource Planning (ERP).

Structureer uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy
Zorg voor structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy. Het bedrijfssoftware platform voor Business Process Management, dat organisatiebreed kan worden ingezet. Exact Synergy structureert uw bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft uw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken.

Verspil geen tijd meer met het zoeken naar informatie
Met Exact Synergy bedrijfssoftware voor bedrijfsprocessen zal uw organisatie in een stroomversnelling komen. De inrichting van de bedrijfssoftware is snel en duurt ongeveer 3 dagen. Daarna werken uw vestigingen, divisies en afdelingen gestructureerd samen in een online CRM/HRM/ERP software pakket. Exact Synergy kan ook gegevens uit uw bestaande administratieve software overnemen. Profiteer van de efficiency en synergie voordelen en structureer uw bedrijfprocessen ook met de bedrijfssoftware van Exact.

Overzichtelijke analyses en rapportages zorgen voor overzicht
Exact Synergy structureert en stroomlijnt al uw bedrijfsprocessen. Uitgebreide functies voor het automatiseren van werkstromen – workflowmanagement – geven medewerkers en managers de functies om taken snel te verdelen over de juiste mensen. Dat maakt Exact Synergy tot een managementcockpit bij uitstek: rapportages zijn gebaseerd op realtime key performance indicators, die u zelf heeft gedefinieerd.

CRM, HRM en ERP software in een sofwarepakket
Profiteer van alle functionaliteiten die een modern software pakket u kan bieden. CRM functionaliteiten voor het structureren van klantinformatie. HRM software voor een overzichtelijke personeelsadministratie en ERP software voor het structureren van uw bedrijfsprocessen. Exact helpt u bij al deze disciplines met een standaard bedrijfssoftware oplossing.