Elvy – digitaliseer uw documenten

Elvy, een extra medewerkster!


Kunt u bij het digitaliseren van uw documentstroom wel een extra medewerkster gebruiken? Een frisse, slimme en vriendelijke dame die er met plezier voor zorgt dat u uw ingescande documenten voortaan snel en gemakkelijk terugvindt? Op een praktische en logische plek? Met Elvy haalt u – als het ware – zo’n medewerkster in huis. Elvy is getraind om ingescande documenten te herkennen en automatisch te boeken en vervolgens te archiveren in uw administratie.

Slim en betaalbaar softwarepakket
Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen. Een mooi voorbeeld: Elvy herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze bijvoorbeeld in Exact. Het pakket is eenvoudig te installeren, is apparaatonafhankelijk en communiceert probleemloos met softwarepakketten als Exact Synergy, Exact Globe, Exact Compact, Archie XRM en Syntess.

Hoe werkt Elvy?
Elvy verwerkt documenten full colour. Dit maakt het werken met Elvy voor uw medewerkers prettig. Gezien de complexe bedrijfsvoering, hebben bedrijven met meerdere administraties en internationaal actieve bedrijven meer dan gemiddeld baat bij het werken met Elvy.

Voordelen van Elvy
Elvy is een betaalbaar softwarepakket voor elk bedrijf dat haar inkomende documentstroom wil digitaliseren. Groot of klein. Met één of meer administraties. Met Elvy maakt u altijd een slimme keuze.

Belangrijke documenten snel beschikbaar
Inkoop- en verkoopfacturen, werk- en pakbonnen, personeelscontracten, offertes, opdrachtbevestigingen en andere, voor u belangrijke correspondentie is snel en gemakkelijk terug te vinden. Met Elvy heeft u goed overzicht van wat er binnen uw bedrijf omgaat.

Documenten zijn te doorzoeken
Elvy zet uw documenten met behulp van OCR-technieken om naar leesbare tekst. Daardoor kunt u de inhoud op specifieke woorden doorzoeken en het juiste document gemakkelijk terugvinden.
Meer rendement uit uw huidige softwarepakket
De koppeling met onder andere Exact Synergy, Exact Globe, Exact Compact, AccountView, Archie XRM en Syntess is uniek. Alleen met Elvy haalt u méér rendement uit uw bestaande softwarepakketten.

Daadwerkelijke verbetering bedrijfsprocessen
Door haar vernuftige werking vereenvoudigt, versnelt én verbetert Elvy daadwerkelijk uw bedrijfsprocessen. Met Elvy kunt u probleemloos mee met de onomkeerbare trend van toenemende digitalisering.

Gemakkelijk te implementeren
U heeft geen speciale hardware nodig om Elvy te installeren. Een scanner en pc volstaan. Dit bespaart u hoge, bijkomende advieskosten en u kunt snel aan de slag.

Full colour weergave documenten
Elvy geeft documenten in kleur weer. Dit maakt het werken met Elvy erg prettig.

Aantrekkelijke prijs
Vergelijkt u Elvy gerust met andere pakketten op de markt. U zult zien dat een keuze voor Elvy, zeker gezien haar toepassingsmogelijkheden, een aantrekkelijk én verstandig besluit is.