Elvy – digitaliseer uw documenten

Elvy, een extra medewerkster!


Kunt u bij het digitaliseren van uw documentstroom wel een extra medewerkster gebruiken? Een frisse, slimme en vriendelijke dame die er met plezier voor zorgt dat u uw ingescande documenten voortaan snel en gemakkelijk terugvindt? Op een praktische en logische plek? Met Elvy haalt u – als het ware – zo’n medewerkster in huis. Elvy is getraind om ingescande documenten te herkennen en automatisch te boeken en vervolgens te archiveren in uw administratie.

Slim en betaalbaar softwarepakket
Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen. Een mooi voorbeeld: Elvy herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze bijvoorbeeld in Exact. Het pakket is eenvoudig te installeren, is apparaatonafhankelijk en communiceert probleemloos met softwarepakketten als Exact Synergy, Exact Globe, Exact Compact, Archie XRM en Syntess.

Hoe werkt Elvy?
Elvy verwerkt documenten full colour. Dit maakt het werken met Elvy voor uw medewerkers prettig. Gezien de complexe bedrijfsvoering, hebben bedrijven met meerdere administraties en internationaal actieve bedrijven meer dan gemiddeld baat bij het werken met Elvy.

Voordelen van Elvy
Elvy is een betaalbaar softwarepakket voor elk bedrijf dat haar inkomende documentstroom wil digitaliseren. Groot of klein. Met één of meer administraties. Met Elvy maakt u altijd een slimme keuze.

Belangrijke documenten snel beschikbaar
Inkoop- en verkoopfacturen, werk- en pakbonnen, personeelscontracten, offertes, opdrachtbevestigingen en andere, voor u belangrijke correspondentie is snel en gemakkelijk terug te vinden. Met Elvy heeft u goed overzicht van wat er binnen uw bedrijf omgaat.

Documenten zijn te doorzoeken
Elvy zet uw documenten met behulp van OCR-technieken om naar leesbare tekst. Daardoor kunt u de inhoud op specifieke woorden doorzoeken en het juiste document gemakkelijk terugvinden.
Meer rendement uit uw huidige softwarepakket
De koppeling met onder andere Exact Synergy, Exact Globe, Exact Compact, AccountView, Archie XRM en Syntess is uniek. Alleen met Elvy haalt u méér rendement uit uw bestaande softwarepakketten.

Daadwerkelijke verbetering bedrijfsprocessen
Door haar vernuftige werking vereenvoudigt, versnelt én verbetert Elvy daadwerkelijk uw bedrijfsprocessen. Met Elvy kunt u probleemloos mee met de onomkeerbare trend van toenemende digitalisering.

Gemakkelijk te implementeren
U heeft geen speciale hardware nodig om Elvy te installeren. Een scanner en pc volstaan. Dit bespaart u hoge, bijkomende advieskosten en u kunt snel aan de slag.

Full colour weergave documenten
Elvy geeft documenten in kleur weer. Dit maakt het werken met Elvy erg prettig.

Aantrekkelijke prijs
Vergelijkt u Elvy gerust met andere pakketten op de markt. U zult zien dat een keuze voor Elvy, zeker gezien haar toepassingsmogelijkheden, een aantrekkelijk én verstandig besluit is.

Exact Globe Next

Uitgebreide en complete administratieve software

Creëer een complete geïntegreerde back office voor uw hele bedrijf. Met de administratieve bedrijfssoftware van Exact Globe organiseert u in een keer de gehele administratieve basis onder uw gehele bedrijfsproces. Kies voor een optimaal geïntegreerd informatiesysteem voor uw financiële administratie, uw logistieke administratie en uw productie administratie. Exact Globe administratieve software integreert alle verschillende administraties en automatiseert zo verbanden tussen afdelingen en vestigingen.

Informatie wordt bewaard, gekoppeld en beheerd in één organisatiebrede, centrale gegevensbron. Alle transacties – financieel, logistiek, HRM, relatiebeheer, projecten en productie gaan in deze database. Omdat bedrijfsinformatie met Exact Globe geïntegreerd is, beschikt u altijd over actuele gegevens. Analytische instrumenten geven realtime inzicht in de waarde van uw bedrijf.

Minder kosten doordat uw gehele administratie is geautomatiseerd
U voert eenmalig alle vaste gegevens in het administratieve systeem, zo eenvoudig is werken met de software van Exact Globe. Hierdoor worden er minder fouten gemaakt en heeft u veel lagere overheadkosten. Uw organisatie gebruikt veel minder papier, het paperless office is binnen bereik. De administratieve software is daarnaast uitgerust met standaard functies voor rapportages, overzichten en statistieken. Met de Management Cockpit zijn managers in staat om gefundeerde en adequate beslissingen te nemen. Een volledige integratie met MS Excel maakt het mogelijk om snel tussen administraties, calculaties, scenario’s en overzichten te schakelen.

Integreer uw centrale administratieve proces met uw frontoffice
Uw organisatie gaat in een nog hogere versnelling wanneer u Exact Synergy aansluit op Exact Globe als informatiebron. Want dan zijn de gegevens uit uw backoffice ook via een beveiligde internetverbinding beschikbaar in uw frontoffice. Zo kunnen klanten, leveranciers, partners en medewerkers overal inloggen en toegang krijgen tot de door u geselecteerde bedrijfsinformatie.

Exact Online

Méér dan alleen boekhouden

Cloud business software voor ondernemers en accountants
Met Exact Online heb je alles wat je nodig hebt in 1 geïntegreerd online pakket. Naast boekhouden en CRM bieden we specifieke oplossingen voor jouw branche. Al ruim 350.000 ondernemers maken hun ambities waar met Exact Online.

Boekhouding & gratis CRM in 1 pakket
Exact Online geeft je ongekend inzicht in zowel financiën als relatiebeheer. Alles is geïntegreerd en geautomatiseerd in 1 online pakket. Met robotic accounting wordt zelfs je boekhouding voor je bijgewerkt. Tel uit je tijdwinst!

Automatische bankkoppeling & online factureren
Bankafschriften overtikken is verleden tijd. Wij ondersteunen standaard de Rabobank, ABN AMRO, ING en zelfs nieuwkomers als Bunq. Professionele facturen maak je in een handomdraai – in elk gewenst formaat én vanaf elk device.

Werk makkelijk online samen met je accountant
Online samenwerken met je accountant op de manier die jou uitkomt. Je hebt altijd en overal je up-to-date financiën bij de hand. Zo kan je accountant jou veel gerichter adviseren zonder langs te komen. Mede hierdoor bevelen accountants Exact al 30 jaar steevast aan.

Uren & Facturen

Urenregistratie, facturatie en CRM. Alle uren op de factuur én een gezonde cashflow.

Handel

Order-, relatie- en voorraadbeheer. Optimaliseer je marges.

Productie

Calculatie, planning en productie. Moderniseer je bedrijf

Exact Synergy

CRM & Workflow in 1 systeem‎!

Exact Synergy verzorgt Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM) en Enterprise Resource Planning (ERP).

Structureer uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy
Zorg voor structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy. Het bedrijfssoftware platform voor Business Process Management, dat organisatiebreed kan worden ingezet. Exact Synergy structureert uw bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft uw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken.

Verspil geen tijd meer met het zoeken naar informatie
Met Exact Synergy bedrijfssoftware voor bedrijfsprocessen zal uw organisatie in een stroomversnelling komen. De inrichting van de bedrijfssoftware is snel en duurt ongeveer 3 dagen. Daarna werken uw vestigingen, divisies en afdelingen gestructureerd samen in een online CRM/HRM/ERP software pakket. Exact Synergy kan ook gegevens uit uw bestaande administratieve software overnemen. Profiteer van de efficiency en synergie voordelen en structureer uw bedrijfprocessen ook met de bedrijfssoftware van Exact.

Overzichtelijke analyses en rapportages zorgen voor overzicht
Exact Synergy structureert en stroomlijnt al uw bedrijfsprocessen. Uitgebreide functies voor het automatiseren van werkstromen – workflowmanagement – geven medewerkers en managers de functies om taken snel te verdelen over de juiste mensen. Dat maakt Exact Synergy tot een managementcockpit bij uitstek: rapportages zijn gebaseerd op realtime key performance indicators, die u zelf heeft gedefinieerd.

CRM, HRM en ERP software in een sofwarepakket
Profiteer van alle functionaliteiten die een modern software pakket u kan bieden. CRM functionaliteiten voor het structureren van klantinformatie. HRM software voor een overzichtelijke personeelsadministratie en ERP software voor het structureren van uw bedrijfsprocessen. Exact helpt u bij al deze disciplines met een standaard bedrijfssoftware oplossing.