Elvy – digitaliseer uw documenten

Elvy, een extra medewerkster!

Veel bedrijven verwerken hun facturen nog handmatig terwijl dat eenvoudig geautomatiseerd en gedigitaliseerd kan worden. Facturen kunnen verspreid binnenkomen in verschillende vormen. De ene op papier, velen digitaal als PDF en anderen weer digitaal, maar als e-factuur (UBL/XML). Boeken (matchen), archiveren, fiatteren en uiteindelijk betaalbaar stellen in uw financieel pakket of ERP-systeem wordt daarmee niet makkelijker.

Hoe houdt u inzicht en controle over het gehele proces en hoe kan dit proces efficiënter worden ingericht en uitgevoerd? Het antwoord is simpel: Elvy Factuurverwerking!

Hoe werkt factuurverwerking met Elvy?
Facturen worden automatisch vanuit uw mailbox opgepakt en fysieke documenten kunt u inscannen. Vervolgens wordt met de zelflerende herkenningstechnologie van Elvy alle facturen automatisch herkend. Op basis van de herkende gegevens uit uw financieel pakket doet Elvy een boekingsvoorstel, waar na goedkeuring de boeking wordt aangemaakt in uw financieel pakket of ERP-systeem. De factuur wordt gearchiveerd en de boeking geblokkeerd voor betaling. Nadat de factuur volledig is goedgekeurd wordt de blokkering automatisch opgeheven en vrijgegeven voor betaling. Het betaalproces wordt verder vanuit het financieel pakket vormgegeven.

Voordelen van Elvy Factuurverwerking
• Fouten zijn verleden tijd; Door de volledige integratie en automatische verwerking van gegevens, worden menselijke fouten uitgesloten. Naast de automatische verwerking, worden de gegevens door Elvy ook gecontroleerd.

• U heeft volledig inzicht in uw financiële administratie; Door de real-time integratie worden facturen direct geboekt en gearchiveerd. U heeft uw kosten dus direct inzichtelijk.

• U bent nooit meer facturen kwijt; Alle facturen worden in Elvy opgeslagen en bij de boeking in uw financiële pakket als PDF gearchiveerd.

• Gegevens zijn altijd correct; Elvy verzamelt alle gegevens en genereert een compleet boekingsvoorstel op basis van de reeds aanwezige stamgegevens. Van betalingscondities tot valutacodes, alles klopt.

• U bespaart veel tijd; het geautomatiseerde proces geeft u i.p.v. een invoerende, een controlerende functie. Altijd het inzicht, altijd de controle, mét extra efficiëntie.

Wat kan Elvy nog meer voor u betekenen?
Naast Elvy Factuurverwerking bieden wij nog meer oplossingen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Elvy Declaratieverwerking
Maak het declaratieproces in uw organisatie doeltreffend en eenvoudig. Dien gemakkelijk declaraties in met de Elvy App en laat deze door de juiste personen fiatteren. Van bonnetjes en creditcarduitgaven tot kilometervergoedingen.

Elvy Inkoopmanagement
Real-time inzicht in en controle op de uitputting van uw budgetten. Volledig grip op de aanvraag van uw orders en verplichtingen en alle binnenkomende facturen. Met Elvy Inkoopmanagement realiseert u dit van budget tot betaling.

Elvy Contractregistratie
Registreer eenvoudig al uw contracten en de financiële verplichtingen die daaruit voortvloeien. Hoe lang loopt het contract, wordt het automatisch geprolongeerd, wilt u een notificatie ontvangen als de opzegtermijn in zicht komt? Elvy Contractregistratie verzorgt het voor u.

Elvy Documentarchivering
Zorg voor een volledig digitaal en doorzoekbaar documentenarchief van alle documenttype die u verwerkt. Van pakbonnen tot CMR documenten en van offertes tot orders. Eenvoudig gearchiveerd, eenvoudig terug gevonden!

Meer informatie
Elvy Factuurverwerking is onbeperkt in het verwerken van facturen en administraties. Ga naar www.elvy.nl voor meer informatie over de volledige integratie en functionaliteiten op uw financieel pakket of ERP-systeem.

Exact Globe Next

Uitgebreide en complete administratieve software

Creëer een complete geïntegreerde back office voor uw hele bedrijf. Met de administratieve bedrijfssoftware van Exact Globe organiseert u in een keer de gehele administratieve basis onder uw gehele bedrijfsproces. Kies voor een optimaal geïntegreerd informatiesysteem voor uw financiële administratie, uw logistieke administratie en uw productie administratie. Exact Globe administratieve software integreert alle verschillende administraties en automatiseert zo verbanden tussen afdelingen en vestigingen.

Informatie wordt bewaard, gekoppeld en beheerd in één organisatiebrede, centrale gegevensbron. Alle transacties – financieel, logistiek, HRM, relatiebeheer, projecten en productie gaan in deze database. Omdat bedrijfsinformatie met Exact Globe geïntegreerd is, beschikt u altijd over actuele gegevens. Analytische instrumenten geven realtime inzicht in de waarde van uw bedrijf.

Minder kosten doordat uw gehele administratie is geautomatiseerd
U voert eenmalig alle vaste gegevens in het administratieve systeem, zo eenvoudig is werken met de software van Exact Globe. Hierdoor worden er minder fouten gemaakt en heeft u veel lagere overheadkosten. Uw organisatie gebruikt veel minder papier, het paperless office is binnen bereik. De administratieve software is daarnaast uitgerust met standaard functies voor rapportages, overzichten en statistieken. Met de Management Cockpit zijn managers in staat om gefundeerde en adequate beslissingen te nemen. Een volledige integratie met MS Excel maakt het mogelijk om snel tussen administraties, calculaties, scenario’s en overzichten te schakelen.

Integreer uw centrale administratieve proces met uw frontoffice
Uw organisatie gaat in een nog hogere versnelling wanneer u Exact Synergy aansluit op Exact Globe als informatiebron. Want dan zijn de gegevens uit uw backoffice ook via een beveiligde internetverbinding beschikbaar in uw frontoffice. Zo kunnen klanten, leveranciers, partners en medewerkers overal inloggen en toegang krijgen tot de door u geselecteerde bedrijfsinformatie.

Exact Online

Méér dan alleen boekhouden

Cloud business software voor ondernemers en accountants
Met Exact Online heb je alles wat je nodig hebt in 1 geïntegreerd online pakket. Naast boekhouden en CRM bieden we specifieke oplossingen voor jouw branche. Al ruim 350.000 ondernemers maken hun ambities waar met Exact Online.

Boekhouding & gratis CRM in 1 pakket
Exact Online geeft je ongekend inzicht in zowel financiën als relatiebeheer. Alles is geïntegreerd en geautomatiseerd in 1 online pakket. Met robotic accounting wordt zelfs je boekhouding voor je bijgewerkt. Tel uit je tijdwinst!

Automatische bankkoppeling & online factureren
Bankafschriften overtikken is verleden tijd. Wij ondersteunen standaard de Rabobank, ABN AMRO, ING en zelfs nieuwkomers als Bunq. Professionele facturen maak je in een handomdraai – in elk gewenst formaat én vanaf elk device.

Werk makkelijk online samen met je accountant
Online samenwerken met je accountant op de manier die jou uitkomt. Je hebt altijd en overal je up-to-date financiën bij de hand. Zo kan je accountant jou veel gerichter adviseren zonder langs te komen. Mede hierdoor bevelen accountants Exact al 30 jaar steevast aan.

Uren & Facturen

Urenregistratie, facturatie en CRM. Alle uren op de factuur én een gezonde cashflow.

Handel

Order-, relatie- en voorraadbeheer. Optimaliseer je marges.

Productie

Calculatie, planning en productie. Moderniseer je bedrijf

Exact Synergy

CRM & Workflow in 1 systeem‎!

Exact Synergy verzorgt Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM) en Enterprise Resource Planning (ERP).

Structureer uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy
Zorg voor structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy. Het bedrijfssoftware platform voor Business Process Management, dat organisatiebreed kan worden ingezet. Exact Synergy structureert uw bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft uw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken.

Verspil geen tijd meer met het zoeken naar informatie
Met Exact Synergy bedrijfssoftware voor bedrijfsprocessen zal uw organisatie in een stroomversnelling komen. De inrichting van de bedrijfssoftware is snel en duurt ongeveer 3 dagen. Daarna werken uw vestigingen, divisies en afdelingen gestructureerd samen in een online CRM/HRM/ERP software pakket. Exact Synergy kan ook gegevens uit uw bestaande administratieve software overnemen. Profiteer van de efficiency en synergie voordelen en structureer uw bedrijfprocessen ook met de bedrijfssoftware van Exact.

Overzichtelijke analyses en rapportages zorgen voor overzicht
Exact Synergy structureert en stroomlijnt al uw bedrijfsprocessen. Uitgebreide functies voor het automatiseren van werkstromen – workflowmanagement – geven medewerkers en managers de functies om taken snel te verdelen over de juiste mensen. Dat maakt Exact Synergy tot een managementcockpit bij uitstek: rapportages zijn gebaseerd op realtime key performance indicators, die u zelf heeft gedefinieerd.

CRM, HRM en ERP software in een sofwarepakket
Profiteer van alle functionaliteiten die een modern software pakket u kan bieden. CRM functionaliteiten voor het structureren van klantinformatie. HRM software voor een overzichtelijke personeelsadministratie en ERP software voor het structureren van uw bedrijfsprocessen. Exact helpt u bij al deze disciplines met een standaard bedrijfssoftware oplossing.