Glasvezel

Bandbreedte van verbinding wordt steeds belangrijker. Databestanden worden groter, en vragen om meer capaciteit.

Met een goede internetaansluiting kunt u deze problemen voor zijn. Groot voordeel van een goede internetverbinding is dat u al uw diensten over één verbinding met een hoge up- en downloadsnelheid kunt laten lopen. Dus niet alleen uw internet en e-mail, maar ook VoIP-telefonie, thuiswerken, camerabeveiliging, pinnen en alarm over IP of een interne webserver voor bijvoorbeeld uw webshop. Natuurlijk hebt u hiervoor voldoende bandbreedte nodig.

BMP Datapartners levert verbindingen van verschillende leveranciers, desgewenst met een 24/7 SLA-A contract, hiermee bent u gegarandeerd voorzien van een snelle en stabiele verbinding, voor uw bedrijf, maar ook voor u zelf of uw werknemers.

Wat voor snelheid heb ik nodig voor mijn bedrijf?

Welke snelheid u nodig heeft voor uw bedrijf is afhankelijk van een aantal factoren. Zo speelt het aantal werkplekken een rol, staat uw werkplek in de Cloud, heeft u VoIP telefonie?
Niet alle verbindingen zijn beschikbaar op alle locaties, het kiezen van de juiste verbinding kan lastig zijn. BMP Datapartners helpt u graag met het selecteren van de optimale verbinding.

Welke modem/firewall heb ik nodig?

BMP Datapartners heeft diverse oplossingen voor uw bedrijf beschikbaar.
Zo kunnen wij oplossingen bieden voor een optimale bescherming van uw netwerk door middel van een Next-Gen firewall.