Microsoft Office 365

Altijd en overal samenwerken

Je Office overal bij de hand
Of je nu in je kantoor of onderweg werkt, je beschikt over een vertrouwde, eersteklas verzameling productiviteitshulpmiddelen. Met Office-toepassingen – die maandelijks worden bijgewerkt met exclusieve functies en beveiligingsverbeteringen – kun je in realtime met iedereen bestanden maken, bewerken en delen vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat.

Hulpmiddelen voor teamwerk
Dankzij 1 TB aan cloudopslag per gebruiker heb je meer dan genoeg ruimte voor al je bestanden. En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen, vanaf elke plek, wanneer je wilt. En dankzij HD-video met meerdere deelnemers, het delen van inhoud, gedeelde agenda’s en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team.

Implementatie
BMP Datapartners is specialist in het implementeren van Office 365, wij kijken naar de mogelijkheden en wensen binnen uw organisatie voor een optimaal gebruik van de Office 365 diensten.

Samenwerking

Met Office 365 bereiken teams meer door effectief samen te werken op hun eigen unieke manier.

Beveiliging

Office 365 is ontworpen voor de moderne werkplek en beschermt uw organisatie, uw gegevens en het belangrijkste, uw personeel.

Mobiliteit

Dankzij een naadloze ervaring op al uw apparaten kunt u met Office 365 meer werk verzetten, waar u zich ook bevindt.

Intelligentie

Doordat de kern van Office 365 wordt gevormd door analyse en intelligentie, krijg je het inzicht en de ondersteuning die je nodig hebt om elke dag optimaal te presteren.