Microsoft Office 365

Altijd en overal samenwerken

Je Office overal bij de hand
Of je nu in je kantoor of onderweg werkt, je beschikt over een vertrouwde, eersteklas verzameling productiviteitshulpmiddelen. Met Office-toepassingen – die maandelijks worden bijgewerkt met exclusieve functies en beveiligingsverbeteringen – kun je in realtime met iedereen bestanden maken, bewerken en delen vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat.

Hulpmiddelen voor teamwerk
Dankzij 1 TB aan cloudopslag per gebruiker heb je meer dan genoeg ruimte voor al je bestanden. En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen, vanaf elke plek, wanneer je wilt. En dankzij HD-video met meerdere deelnemers, het delen van inhoud, gedeelde agenda’s en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team.

Implementatie
BMP Datapartners is specialist in het implementeren van Office 365, wij kijken naar de mogelijkheden en wensen binnen uw organisatie voor een optimaal gebruik van de Office 365 diensten.

Samenwerking

Met Office 365 bereiken teams meer door effectief samen te werken op hun eigen unieke manier.

Beveiliging

Office 365 is ontworpen voor de moderne werkplek en beschermt uw organisatie, uw gegevens en het belangrijkste, uw personeel.

Mobiliteit

Dankzij een naadloze ervaring op al uw apparaten kunt u met Office 365 meer werk verzetten, waar u zich ook bevindt.

Intelligentie

Doordat de kern van Office 365 wordt gevormd door analyse en intelligentie, krijg je het inzicht en de ondersteuning die je nodig hebt om elke dag optimaal te presteren.

Private Cloud

Uw data veilig in het datacenter van BMP Datapartners

Private Cloud
Private cloud is een cloudvorm die een veilige, dedicated omgeving biedt waar alleen u toegang toe hebt.
Met een private cloud heeft u meer controle, privacy en beveiliging.
U krijgt keuze uit pakketten voor rekenkracht, geheugen en opslag. Onze private cloud is ideaal voor elk soort workload.

Optimale veiligheid en prestaties
Een overstap van uw eigen infrastructuur naar de cloud wil niet zeggen dat u terechtkomt op gedeelde en veelal overboekte servers.
Met onze private cloud oplossing beschikt u altijd over gegarandeerde resources.
Uw gegevens zijn veilig en u krijgt de capaciteit die nodig is om uw website en apps op volle snelheid te laten werken.

Maatwerk
Uw omgeving in een private cloud is altijd een maatwerkoplossing, zo bent u optimaal flexibel en wordt de cloud volledig ingericht op uw bedrijfsprocessen.
De maatwerkoplossingen van BMP Datapartners bieden de klant veel mogelijkheden.
Het zijn oplossingen die veilig, schaalbaar en volledig naar wens zijn. Alles is mogelijk op het gebied van hardware en software.

Migratie naar de Cloud
Elke organisatie is anders, dus elke stap naar de cloud ook.
Onze specialisten hebben reeds talloze organisaties overgezet naar ‘de cloud’, samen maken we een transitie plan, zo weet u precies wat u te wachten staat bij de stap naar de cloud.
U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen, om eerst een klein deel van uw processen naar de cloud te verhuizen, of alles in één keer.