BMP Datapartners

Home Home Nieuws
Laatste nieuws
Ahmed versterkt team van BMP

Dinsdag 13 februari is Ahmed door het team van BMP verwelkomd als nieuwe collega. Onder het genot van een heerlijke slagroomtaart werd nader kennis gemaakt.

Lees meer...
 
Nieuwsbrief juli 2017

De nieuwsbrief van BMP Datapartners van juli 2017

Lees meer...
 
BMP implementeert state-of-art netwerk bij zorgorganisatie DSV | verzorgd leven

BMP Datapartners heeft recent een state-of-art netwerk geïmplementeerd bij zorgorganisatie DSV|verzorgd leven.

Hiermee heeft DSV de stap gemaakt naar de totale automatisering van hun organisatie. Doordat technologie een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering wordt, is ervoor gekozen om een geheel nieuwe netwerkinfrastructuur aan te leggen met de Smart Wi-Fi producten van Ruckus Wireless. De implementatie van dit state-of-art netwerk is verricht door BMP Datapartners.

Lees meer...
 
KPN Telecom stopt met ISDN – Stap nu over op VoIP

KPN heeft op 13 april jl. aangekondigd dat het einde van ISDN nabij is. Per 1 september 2019 is ISDN niet meer beschikbaar. BMP Datapartners adviseert u graag en vrijblijvend over de mogelijkheden om over te stappen naar bellen via VoIP.

Lees meer...
 
Waarchuwing: email met virus

Op dit moment wordt een e-mail verspreid met betrekking de mislukte aflevering van goederen. Bent u van mening dat u deze frauduleuze e-mail heeft ontvangen? Volg in elk geval NIET de instructies uit de e-mail.

Lees meer...
 
Waarchuwing: valse Ziggo-mails met ransomware

[Update 20-10-2016 09:30] Sindskort is er weer grote aanvalscampagne met ransomware actief. Deze keer gaat het om e-mails die zogenaamd facturen van Ziggo bevatten. Bent u van mening dat u deze frauduleuze e-mail heeft ontvangen? Volg in elk geval NIET de instructies uit de e-mail.

Lees meer...
 
Nieuwsbrief juli 2016

Graag willen wij u in dit bericht wat korte luchtige nieuwsberichten brengen. Het is tenslotte zomer en voor velen bijna vakantie...

Lees meer...
 
Nieuwsbrief maart 2017

BMP Care Light

Vanaf heden heeft BMP op verzoek van diverse relaties een nieuwe dienst opgezet, genaamd BMP Care Light. De kern van deze dienst is het actief monitoren van het netwerk wat bestaat uit met name werkplekken (werkstations/notebooks) en servers. Wij monitoren de belangrijkste functies van deze apparaten en informeren u als er een probleem is of dreigt aan te komen. In overleg met u zal vervolgens een vervolgplan worden opgesteld.

WiFi

Niet tevreden over uw draadloze netwerk, wilt u uw netwerk beter afschermen en beveiligen, is het gewenst dat uw gasten/bezoekers beperkt toegang krijgen tot uw netwerk of toegang tot het internet moeten hebben. Er zijn heel veel mogelijkheden. Graag gaan wij met u in gesprek om op basis uw wensen en eisen een goed advies voor u op te stellen. Een goede voor- en nameting zijn uiteraard onderdeel van dit proces. BMP Datapartners heeft de hoogste partnerstatus van Ruckus Wireless en biedt u naast de traditionele aanschaf ook de mogelijkheid om de dit product als een service af te nemen (WiFi as a Service). Hierdoor kunt u voor een vaste periode (3, 4 of 5 jaar) tegen een maandvergoeding gebruik maken van de producten en diensten. Alle werkzaamheden en storingen worden vervolgens gedurende de looptijd kosteloos uitgevoerd.

Camera's

Als partner van Mobotix en sinds kort ook Hikvision, maken inmiddels tientallen van onze relaties gebruik van de mogelijkheid om hun bedrijfspand en/of bedrijfsprocessen te monitoren met behulp van ons camera observatie systeem van Mobotix. De systemen van Mobotix zijn op afstand te benaderen en de beelden worden realtime getoond op een monitor, tabblad of smartphone en afhankelijk van uw wensen automatisch opgeslagen op een Server, NAS of werkstation.

Windows Vista - End of life

Per 11 april 2017 stopt de ondersteuning op Windows Vista. Heel concreet betekent dit er geen beveiligings-updates meer komen om uw PC/Notebook te beschermen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software voor het stelen van uw persoonlijke gegevens. Wij adviseren u om deze PC’s/Notebooks niet langer in uw netwerk te gebruiken of deze te vervangen. Natuurlijk krijgen onze Care klanten een overzicht van de nog aanwezige Vista machines.

Wist u dat:

 • binnenkort BMP Online Werkplek beschikbaar komt. Met dit product is het mogelijk om samen met uw medewerkers gebruik te maken van ons Datacenter (Cloud), alwaar u kunt beschikken over al uw bedrijfsinformatie (inclusief uw ERP systeem) en Office 365. Een eigen server is dan echt verleden tijd!
 • per 1 april a.s. (geen grapje helaas) gaat onze gewaardeerde collega Bouwe Kuijt BMP Datapartners verlaten. Hij heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij het LUMC te Leiden.
 • Wij samen met onze telecom leverancier RoutIT een samenwerking hebben gesloten, waardoor BMP zeer binnenkort BMP Alarm zal introduceren. Met deze via internet aangesloten meldkamer verwerkt u alarmmeldingen eenvoudig op uw smartphone.
 • het afgelopen halfjaar twee nieuwe KOA Dealing Rooms heeft opgeleverd, te weten bij EZ Flower en Quattroplant. Inmiddels heeft Holland Indoor Plants ook besloten en opdracht gegeven voor een KOA ruimte van BMP Datapartners.
 • eind juni de volgende nieuwsbrief zal verschijnen, heeft u suggesties voor de nieuwsbrief laat het ons weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wilt u verder met ons van gedachten wisselen of bent u concreet geinteresseerd in een van onze diensten/producten neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar.

 
Hotfix MS16-072 (KB 3159398) veroorzaakt problemen bij Group Policies

Op 14 juni 2016 heeft Microsoft hotfix MS16-072 (KB 3159398) vrijgegeven. De patch kan bij belangrijke onderdelen van Group Policies problemen veroorzaken. Nadat de hotfix op een computer is geïnstalleerd, worden bepaalde instellingen niet meer doorgevoerd.

Lees meer...
 
Beveiligingslek QuickTime voor Windows

Het ZDI (Zero Day Initiative) heeft kwetsbaarheden vastgesteld in de QuickTime voor Windows software. Omdat Apple hiervoor geen patches zal ontwikkelen wordt geadviseerd om QuickTime te verwijderen van uw computers.

Lees meer...
 
Exact Globe: verzenden van de Loonaangifte via Digipoort

Wanneer u een loonaangifte verzendt via Digipoort, aan de hand van een PKI-Overheid certificaat, dient u minimaal over product update 411SP1 te beschikken. Deze versie is op 18 januari beschikbaar gekomen.

Lees meer...
 
Maak kennis met Qlik en Exact

Met tools van Qlik (QlikView en Qlik Sense) zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI’s en trends. Met deze tools raadpleegt u via gebruikersvriendelijke dashboards, zoals bijvoorbeeld Sales, Financieel en Logistiek.

Lees meer...
 
Let op voor e-mail van Intrum Justitia met ransomware

In de afgelopen dagen is een frauduleuze e-mail verstuurd uit naam van Intrum Justitia over een openstaande betaling bij een telecomprovider. Deze mail is NIET afkomstig van Intrum Justitia. Reageer niet op deze e-mail en e-mail verwijder deze direct.

Lees meer...
 
Let op voor e-mail van Intrum Justitia met ransomware

In de afgelopen dagen is een frauduleuze e-mail verstuurd uit naam van Intrum Justitia over een openstaande betaling bij een telecomprovider. Deze mail is NIET afkomstig van Intrum Justitia. Reageer niet op deze e-mail en e-mail verwijder deze direct.

Lees meer...
 
Let op voor nieuwe Nederlandse ransomware vermomd als track-en-trace e-mail

Sinds 13 oktober verspreid een nieuwe vorm van ransomware zich via nep-e-mails van PostNL en DHL. Deze e-mails hebben betrekking op een vervalst track-and-trace bericht waarin wordt gevraagd om een pakket via een track en trace-code te volgen.

Lees meer...
 
Herhaalde waarschuwing voor mail met ransomware

Update 4 augustus 2015: Blijf alert voor nieuwe virussen! In de afgelopen dagen is een nieuwe frauduleuze e-mail (lees verder...) verstuurd uit naam van Microsoft over een gratis update voor Windows 10. Deze mail is NIET afkomstig van Microsoft. Reageer niet op deze e-mail en e-mail verwijder deze direct.

Lees meer...
 
Verlengde samenwerking DSV | Verzorgd Leven

BMP Datapartners en zorgaanbieder DSV| Verzorgd Leven verlengden begin februari hun samenwerking. Dit betekent dat BMP ook de komende jaren de automatisering van DSV verzorgt, en dat in de breedste zin van het woord: van de levering van alle hardware tot ondersteuning op de werkplek. "Automatisering en digitalisering spelen een steeds grotere rol bij het streven naar meer efficiency."

Lees meer...
 
Uitgifte laatste set IPv4-adresblokken begonnen

RIPE, de Europese organisatie die ip-adressen uitdeelt aan internet- en hostingproviders, heeft aangekondigd dat de laatste voorraad van 4 miljoen ipv4-adressen vermoedelijk nog deze maand zal worden vergeven.

Lees meer...
 
BMP Datacenter biedt klanten veel voordeel

Met het volledig nieuw ingerichte datacenter maakt BMP Datapartners cloud computing mogelijk voor haar klanten.

Lees meer...
 
Inventarisatie IPv6

De BMP IPv6-Scan geeft u een compleet overzicht van huidige status van uw netwerk m.b.t. IPV6. Naar aanleiding van de inventarisatie ontvangt u een helder rapportage over de maatregelen die wij u adviseren om uw netwerk geschikt te maken voor IPv6.

BMP Datapartners helpt u met de overgang naar IPv6. Wij maken een inventarisatie van uw netwerk en u ontvangt een concreet en helder rapport waarin zijn opgenomen:

 • de geïnventariseerde hard- en software en een schematisch overzicht van uw netwerk;
 • een beschrijving van de verschillende onderdelen van de infrastructuur;
 • per onderdeel een advies over behoud, upgrade of vervanging;
 • een afsluitende conclusie.

In detail bevat het adviesrapport o.a. de onderstaande informatie:

 1. Een overzicht van de aangesloten apparatuur op uw bedrijfsnetwerk (o.a. gegevens over merk, type, OS en/of firmware van het apparaat).
 2. Een overzicht van de apparaten die direct in een IPv6-omgeving gebruikt te kunnen worden.
 3. Een overzicht van de apparaten die nu niet gebruikt kunnen worden in een IPv6-omgeving, maar die bijv. door een firmware-upgrade alsnog bruikbaar zijn.
 4. Een overzicht van de apparaten die vervangen dient te worden.
 5. Een realistische inschatting van de te verwachten kosten (vernieuwing hardware en werkzaamheden) voor de overgang naar IPv6.

Na het uitvoeren van onze inventarisatie en het invoeren van de adviezen, kunt u ervan verzekerd zijn dat uw netwerk weer helemaal up-to-date is en klaar voor de toekomst.

 
Introductie IPv6

Woensdag 6 juni 2012 is uitgeroepen tot wereldwijde IPv6-lanceringsdag. Op deze dag hebben grote internet service providers, fabrikanten van netwerkapparatuur en web-bedrijven (zoals Google, Cisco, Microsoft en Facebook) wereldwijd IPv6 geactiveerd.

Lees meer...
 
Bedrijfspresentatie BMP Datapartners

Bedrijfspresentatie van BMP Datapartners.

Bekijk de presentatie

 
Storing: [OPGELOST] BBned Den Haag

Op dit moment is er een storing op de centrale Den Haag, xDSL-lijnen van BBned kunnen hierdoor een onderbreking van de dienst ervaren. Er is een onderzoek gestart naar de storing.

Getroffen diensten:

 • xDSL BBned
Laatst aangepast op vrijdag, 15 juli 2011 09:16
 
Storing: [OPGELOST] Firewallmodule

Er is een storing op een van de firewalls waardoor enkele diensten een onderbreking onderbroken kunnen zijn. Dit heeft tot gevolg dat de diensten achter de firewall geen verbinding zullen hebben met het internet of externe netwerken. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

 
Storing: Firewallmodule

Er is een storing op een van de firewalls waardoor enkele diensten een onderbreking onderbroken kunnen zijn. Dit heeft tot gevolg dat de diensten achter de firewall geen verbinding zullen hebben met het internet of externe netwerken. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

 
Storing : [ OPGELOST] MPIX-firewall

Er was een storing op de MPIX (Managed Hosted Cisco Firewall) waardoor enkele diensten een onderbreking ervaren kunnen hebben. De module is inmiddels gereload en alle diensten moeten nu weer goed kunnen functioneren.

 
BMP Datapartners is verhuisd naar Sassenheim

 Corn. Verolmeweg 5 in SassenheimBMP Datapartners BV is verhuisd naar het nieuwe pand aan Corn. Verolmeweg 5 in Sassenheim.

Lees meer...
 
Werkzaamheden : KPN Assen-Noorderpark

Door werkzaamheden t.b.v. Renovatie zullen de eindgebruikers een onderbreking van 6 uur ervaren. Getroffen diensten:

 • DSL KPN
 
Storing : Onverwachte Reload KPN-Routers

Maandagochtend om 08:40 uur is één van onze KPN-routers spontaan herstart. Het betreft een router waar meerdere Bitstream- en WADSL-verbindingen inloggen.

Lees meer...
 
BMP tekent overeenkomst met FloraHolland

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst BMP en FlorahollandBMP Datapartners heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met FloraHolland. BMP gaat voor FloraHolland Kopen op Afstand (KOA) installeren bij klanten van de veiling. Steeds meer handelsbedrijven geven er de voorkeur aan om op afstand in te kopen.

Lees meer...
 
Nijssen jr.

Nijssen jr.: Verantwoord groeien met nieuwe dealingroom

Erik Kroone van Nijssen jr.: "Het inrichten van een dealingroom kwam in een stroomversnelling na het centraliseren van de inkoop op de veiling. Met laptops en een scherm op een tribunebank werken is niet echt praktisch."

Lees het hele artikel over Nijssen jr.

 
Hilverda De Boer

Hilverda De Boer klaar voor de toekomst met nieuwe dealing room

Sinds oktober 2010 heeft Hilverda De Boer  een  compleet  ingerichte dealing  room  in  gebruik  genomen. De uitstraling is futuristisch,
waarbij grote flatscreens met digitale  veilingklokken  boven  de werkplekken  in  de  ronding  van de  wand hangen.

Lees het hele artikel over Hilverda de Boer

 
Hamifleurs

Hamifleurs opent dealingroom voor inkopers

Hamifleurs is een van de grotere Nederlandse snijbloemenexporteurs en is gevestigd op het moderne Trade Parc Westland te Honselersdijk. Hamifleurs levert uitsluitend aan de traditionele groothandel en kiest bewust voor het marktsegment dat de betere kwaliteit vraagt. De vraag van Hamifleurs was een ruimte te creëren waar de nieuwe koa (kopen op afstand) ruimte in gevestigd kon worden. Nog niet zo lang geleden waren alle inkopers Hamifleurs nog te vinden op de tribunes in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg. Tegenwoordig doen zij hun werk in een ultramodern inkoopcentrum in het eigen bedrijfspand op Trade Parc Westland te Honselersdijk.

Lees het hele artikel over Hamifleurs

 
Hoven & De Mooij

Deze investering moet onze klanten meer service opleveren

Kopen op Afstand is in de veilingwereld een ingeburgerd fenomeen. In de dealingroom van Hoven & De Mooij hangen inmiddels vijftien beeldschermen waarop evenzoveel klokken kunnen worden geprojecteerd. Hoven & De Mooij haalt zijn inkopers van die tribunes waar geen producten meer voor de klokken langskomen. Zij werken voortaan in de nieuwe inkoopruimte.

Lees het hele artikel over Hoven & De Mooij

 
Paauw & Van Egmond B.V.

Paauw & Van Egmond B.V.: eerste bloemenbedrijf met ultramodern inkoopcentrum

Tot 2009 waren alle inkopers van Paauw en Van Egmond B.V. nog te vinden op de tribunes in Naaldwijk, Aalsmeer, Rijnsburg en bij TFA in Amstelveen. Tegenwoordig doen zij hun werk in het ultramodern inkoopcentrum in het eigen bedrijfspand op Florapark in Rijnsburg.

Lees het hele artikel over Paauw & Van Egmond B.V.

 
Glasvezel: Snel, veilig en klaar voor de toekomst!

Kent u glasvezel al? Deze supersnelle verbinding biedt ongelimiteerde mogelijkheden.

Lees meer...
 
BMP biedt back-up internetverbinding!

Alles wat fout kan gaan, gaat ook vroeg of laat fout: zo luidt immers de Wet van Murphy. Hoe voorkomt u dat u schade lijdt wanneer uw bedrijfsnetwerk voor datacommunicatie uitvalt en e-mail (EKT’s), webshop of thuiswerken niet meer werkt? Voor veel bedrijven is een stabiele internetverbinding van groot belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering en kunt u zich geen enkele systeemuitval permitteren. Op het moment dat er een storing optreedt aan uw verbinding kan dat voor uw werkzaamheden nadelige gevolgen hebben.

Lees meer...
 
Spectaculaire introductie aanbieding voor glasvezel!

Voor ondernemingen op de bedrijventerreinen ’s Gravendijck en Klei Oost heeft BMP Datapartners een interessante aanbieding (productflyer BMP-Fiber, PDF 3 MB) om over te stappen op een glasvezelverbinding. Speciaal voor deze locaties is een pakket samengesteld tegen een scherpe prijs. Al vanaf € 294,- per maand bent u verzekerd van een stabiele, snelle verbinding!

Lees meer...
 
Inventarisatie glasvezelaansluitingen bedrijventerreinen

Eind oktober heeft BMP Datapartners (BMP) zich gevestigd aan de Corn. Verolmeweg 5 in Sassenheim. BMP is een totaalaanbieder van kantoorautomatisering voor o.a. online back-up, Exact consultancy, Managed Services, xDSL- en glasvezelverbindingen, anti-spam oplossing, hard- en software en systeembeheer.

Op dit moment inventariseren wij de behoefte bij bedrijven in Voorhout en Sassenheim de behoefte om aansluiting te krijgen op het glasvezelnetwerk. De relatief hoge kosten die aan het aanleggen van glasvezel verbonden zijn, vormen vaak een te hoge drempel om tot een aansluiting over te gaan. Bij grotere afname, in de vorm van een compleet bedrijventerrein, kan er echter op de kosten bespaard worden. Dit geldt voor zowel de éénmalige investeringskosten als de maandelijkse gebruikskosten.

Wanneer duidelijk is dat er voldoende draagvlak is voor het aanleggen van glasvezel, kunnen er prijzen aangevraagd worden om de kosten duidelijk in beeld te brengen. Dit draagvlak bepaalt in grote mate de prijsstelling.

Glasvezel is de verbinding van de toekomst. Met deze glasvezelaansluiting heeft u één verbinding met hoge up- en downloadsnelheid voor diverse toepassingen zoals internet, e-mail, thuiswerken en VoIP. Een glasvezelaansluiting is aanzienlijk sneller, betrouwbaarder en kan grotere hoeveelheden data beter transporteren dan een reguliere aansluiting, die u wellicht al heeft.

Wilt u ook overstappen op het glasvezelnetwerk of wilt u nader kennis maken met BMP? Vul het formulier in op deze pagina. U kunt ook contact opnemen via 071-4034643 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Einde van Windows XP nu echt in zicht

De basisondersteuning voor Windows XP loopt ten einde. Vanaf 30 april levert Microsoft alleen nog maar uitgebreide ondersteuning op het besturingssysteem. Met basisondersteuning wordt bedoeld het uitbrengen van patches en bugfixes, en het leveren van betaalde ondersteuning voor Windows XP-versies die in de doos in de winkel zijn gekocht.

Lees meer...
 
Facturering via internet veel eenvoudiger

De regels voor elektronisch factureren zijn recent sterk versoepeld. Er zijn feitelijk geen eisen meer mbt de vorm en de beveiliging. Hoewel de Belastingdienst elektronisch factureren voorheen ook toestond, golden daarvoor vrij strenge regels die het praktisch toepassen van deze methode van factureren vaak in de weg stonden.

Lees meer...
 
Elvy - digitaliseer uw documenten

Elvy - digitaliseer uw documenten

Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen. Elvy herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze bijvoorbeeld in Exact. Het pakket is eenvoudig te installeren, is apparaatonafhankelijk en communiceert probleemloos met diverse softwarepakketten.

 
Exact Synergy Zakelijke dienstverlening

Exact Synergy Zakelijke dienstverlening

Exact Synergy Zakelijke dienstverlening is een oplossing op basis van Exact Synergy, die zakelijk dienstverleners in staat stelt veel voorkomende bedrijfsprocessen binnen drie dagen te automatiseren. De oplossing stroomlijnt het proces van planning tot en met facturatie en integreert informatiestromen rondom medewerkers, klanten en projecten. Projectmedewerkers krijgen via internet toegang tot het bedrijfsinformatiesysteem.

 
Exact Synergy Sales

Exact Synergy Sales

Exact Synergy Sales is een standaard software oplossing die u als sales manager in staat stelt de meest relevante sales processen binnen twee dagen te automatiseren. Deze oplossing integreert informatiestromen rondom CRM, leadmanagement, orderafhandeling en documentbeheer. Door de integratie van deze processen krijgt u een optimaal inzicht en vergroten wij uw efficiency en productiviteit.

 
Exact Synergy HR

Exact Synergy HR

Exact Synergy HR is een standaard software oplossing die u als HR-manager in staat stelt de meest relevante HR-processen binnen twee dagen te automatiseren. Deze oplossing integreert informatiestromen rondom instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Door de integratie van deze processen krijgt u een optimaal inzicht en vergroten wij uw efficiency en productiviteit.

 
Exact Synergy Groothandel

Exact Synergy Groothandel

Exact Synergy Groothandel zorgt voor een efficiënter bestelproces en biedt ondernemers op elk moment inzicht in de actuele status van de onderneming. Klanten kunnen via de webshop zelf informatie opvragen, levertijden zien en bestellingen plaatsen. Logistieke processen zijn zichtbaar, er kan direct worden ingespeeld op veranderingen.

 
Exact Synery Financieel

Exact Synery Financieel

Exact Synery Financieel is een waardevolle uitbreiding op Exact Globe waarmee de financieel manager snel informatie kan opzoeken. Waar Exact Globe vooral geschikt is voor het uitvoeren van kerntaken, is Exact Synergy bedoeld voor het aanvragen en raadplegen van transacties, rapportages en meer, ter ondersteuning van kerntaken.

 
Exact Synergy Accountancy

Exact Synergy Accountancy

Exact Synergy Accountancy integreert alle informatie rondom cliënten, medewerkers, opdrachten, werksoorten, documenten en zet gegevens op een rij. Met een muisklik wordt duidelijk hoe de zaak ervoor staat. De accountant kan direct inspelen op veranderingen en houdt tijd over voor waar het werkelijk om draait: klanten verder helpen.

 
Exact Synergy Marketing

Exact Synergy Marketing

Exact Synergy Marketing is een standaard software oplossing die u als marketingmanager in staat stelt de meest relevante marketing processen binnen twee dagen te automatiseren. Deze oplossing integreert informatiestromen rondom CRM, campagnemanagement en documentbeheer. Door de integratie van deze processen krijgt u een optimaal inzicht en vergroten wij uw efficiency en productiviteit.

 
Stop spyware

Stop spyware

Verschijnen er steeds meer vreemde toolbars in Internet Explorer? Of is uw computer merkbaar trager geworden? Grote kans dat die is besmet met spyware. Zeer vervelend! Maak er snel korte metten mee én voorkom dat uw computer weer besmet raakt.

 


Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon