BMP Datapartners

Home Home Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief juli 2017

De nieuwsbrief van BMP Datapartners van juli 2017

Lees meer...
 
Nieuwsbrief juli 2016

Graag willen wij u in dit bericht wat korte luchtige nieuwsberichten brengen. Het is tenslotte zomer en voor velen bijna vakantie...

Lees meer...
 
Nieuwsbrief maart 2017

BMP Care Light

Vanaf heden heeft BMP op verzoek van diverse relaties een nieuwe dienst opgezet, genaamd BMP Care Light. De kern van deze dienst is het actief monitoren van het netwerk wat bestaat uit met name werkplekken (werkstations/notebooks) en servers. Wij monitoren de belangrijkste functies van deze apparaten en informeren u als er een probleem is of dreigt aan te komen. In overleg met u zal vervolgens een vervolgplan worden opgesteld.

WiFi

Niet tevreden over uw draadloze netwerk, wilt u uw netwerk beter afschermen en beveiligen, is het gewenst dat uw gasten/bezoekers beperkt toegang krijgen tot uw netwerk of toegang tot het internet moeten hebben. Er zijn heel veel mogelijkheden. Graag gaan wij met u in gesprek om op basis uw wensen en eisen een goed advies voor u op te stellen. Een goede voor- en nameting zijn uiteraard onderdeel van dit proces. BMP Datapartners heeft de hoogste partnerstatus van Ruckus Wireless en biedt u naast de traditionele aanschaf ook de mogelijkheid om de dit product als een service af te nemen (WiFi as a Service). Hierdoor kunt u voor een vaste periode (3, 4 of 5 jaar) tegen een maandvergoeding gebruik maken van de producten en diensten. Alle werkzaamheden en storingen worden vervolgens gedurende de looptijd kosteloos uitgevoerd.

Camera's

Als partner van Mobotix en sinds kort ook Hikvision, maken inmiddels tientallen van onze relaties gebruik van de mogelijkheid om hun bedrijfspand en/of bedrijfsprocessen te monitoren met behulp van ons camera observatie systeem van Mobotix. De systemen van Mobotix zijn op afstand te benaderen en de beelden worden realtime getoond op een monitor, tabblad of smartphone en afhankelijk van uw wensen automatisch opgeslagen op een Server, NAS of werkstation.

Windows Vista - End of life

Per 11 april 2017 stopt de ondersteuning op Windows Vista. Heel concreet betekent dit er geen beveiligings-updates meer komen om uw PC/Notebook te beschermen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software voor het stelen van uw persoonlijke gegevens. Wij adviseren u om deze PC’s/Notebooks niet langer in uw netwerk te gebruiken of deze te vervangen. Natuurlijk krijgen onze Care klanten een overzicht van de nog aanwezige Vista machines.

Wist u dat:

  • binnenkort BMP Online Werkplek beschikbaar komt. Met dit product is het mogelijk om samen met uw medewerkers gebruik te maken van ons Datacenter (Cloud), alwaar u kunt beschikken over al uw bedrijfsinformatie (inclusief uw ERP systeem) en Office 365. Een eigen server is dan echt verleden tijd!
  • per 1 april a.s. (geen grapje helaas) gaat onze gewaardeerde collega Bouwe Kuijt BMP Datapartners verlaten. Hij heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij het LUMC te Leiden.
  • Wij samen met onze telecom leverancier RoutIT een samenwerking hebben gesloten, waardoor BMP zeer binnenkort BMP Alarm zal introduceren. Met deze via internet aangesloten meldkamer verwerkt u alarmmeldingen eenvoudig op uw smartphone.
  • het afgelopen halfjaar twee nieuwe KOA Dealing Rooms heeft opgeleverd, te weten bij EZ Flower en Quattroplant. Inmiddels heeft Holland Indoor Plants ook besloten en opdracht gegeven voor een KOA ruimte van BMP Datapartners.
  • eind juni de volgende nieuwsbrief zal verschijnen, heeft u suggesties voor de nieuwsbrief laat het ons weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wilt u verder met ons van gedachten wisselen of bent u concreet geinteresseerd in een van onze diensten/producten neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar.

 


Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon