BMP Datapartners

Home Producten Uw eigen inkoopruimte Indeling KOA-ruimte
Indeling KOA-ruimte

Een werkplek bestaat uit een verdeel-PC (thin client), een toetsenbord/muis voor de koop-PC’s, headset en schakelpaneel. Verder is in het bureau een koopknop aangebracht voor het daadwerkelijke "kopen". Iedere werkplek is voorzien van twee, drie of vier beeldschermen voor het tonen van de klokken.

Verdeel-PC (thin client)
Deze PC is voorzien van verdeel-software. Hiermee ontvangt u onder andere de EKT-berichten voor de verdeling van de door u gekochte partijen.

Koop-PC’s
Per scherm (klok) is een koop-PC aanwezig. Op iedere Koop-PC draait KOA-software voor het tonen van de klokken en waarmee u uw onder andere de partijen van uw gading markeert om deze later te kunnen kopen.

Toetsenbord/muis/koopknop
Met behulp van het toetsenbord en/of de koopknop verricht u de uiteindelijke koop. Voor Naaldwijk koopt u met de aangewezen knoppen op het toetsenbord en voor Aalsmeer/Rijnsburg gebruikt u de koopknop welke in het bureau is gemonteerd.

Schakelpaneel / headset
Uniek aan de BMP oplossing is het schakelpaneel voor de klokken. Hierdoor werkt u met één headset en hoeft u niet voor het kopen op verschillende klokken van headset te wisselen. Een LED onder het scherm geeft aan welk scherm op dat moment actief is. Het schakelpaneel biedt ook de mogelijkheid voor het zogenaamde kruislings kopen. Door middel van het paneel kan een inkoper een klok van een (naastgezeten) collega overnemen.

Klokschermen

PC’s met speciale KOA-software tonen de klokken op de beeldschermen. Klokken van de diverse productgroepen (bijvoorbeeld alle tulpenklokken, alle rozenklokken, alle lelieklokken) hangen naast elkaar, zodat de inkoper duidelijk overzicht heeft over de aangeboden partijen. Door middel van een softwarematige aanpassing is de klok groter zichtbaar op het scherm, zodat alle informatie beter leesbaar is.

Software

Voor iedere Koop-PC (klok) heeft u een licentie nodig van de KOA-software van FloraHolland. Op de Verdeel-PC draait software (bijvoorbeeld Florisoft, Alfa Pro) voor andere de verdeling van de door u gekochte partijen. Op uw terminalserver dienen voldoende licenties aanwezig te zijn voor de Verdeel-PC’s. Bovengenoemde software is niet inbegrepen in de door BMP Datapartners gehanteerde prijzen.

 

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Testimonials

Met BMP-Care ontzorgen wij onze automatisering ...Gerard Herbrinkdirecteur DSV | verzorgd leven
Wij kiezen al 10 jaar BMP als partner voor onze totale bedrijfsautomatisering ...Rob Grimbergendirecteur Grimbergen Noordermeer
Onze automatisering in vertrouwde handen bij BMP...Willem van den Eijkelnotaris Sandtlaan Notarissen
Adequate automatisering door BMP is van levensbelang voor ons!Hans van der Plasdirecteur Gebrs. Van der Plas Commissiehandel B.V.
Bij Van der Gugten staat kwaliteit hoog in het vaandel...Martin van der Gugtendirecteur Van der Gugten Verpakkingen BV
Een kleine stad met een grote automatiseerder...Menno de Jongmanager Finance Madurodam

Dealingrooms door BMP...

BMP-KOA

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon