BMP Datapartners

Home Producten Uw eigen inkoopruimte
Uw eigen KOA Ruimte

Uw eigen KOA Ruimte: Efficiënt kopen op afstand!

Bereken de kosten voor uw KOA-ruimte.... 

kKopen Op Afstand (KOA) is een bekend begrip in de veiling wereld. Vanachter u PC koopt u in op de klokken van de diverse veilingen, alsof uzelf fysiek op de tribune aanwezig bent. Steeds meer bedrijven geven er de voorkeur aan om op afstand in te kopen. Vaak hebben zij hiervoor op het eigen bedrijf een eigen inkoopruimte ingericht. Zij kunnen in hun eigen omgeving, waar ook ter wereld, online inkopen op alle klokken van FloraHolland.

Met BMP KOA biedt BMP Datapartners een uitbreiding van de bestaande KOA-faciliteiten. Via een uitbreiding op de standaardhardware is kan de inkoper met één druk op de knop schakelen tussen de verschillende klokken en direct kopen. Herhaaldelijk wisselen van headset is niet nodig. Hierbij is maar één muis, toetsenbord en headset in gebruik.

De inkoper ziet via KOA-klokken op grote LCD-displays aan de wand precies wat er op de veilingen gebeurt. Iedere werkplek heeft de mogelijkheid voor twee, drie of vier klokken. Door middel van de door BMP ontwikkelde hardware schakelt u moeiteloos tussen de diverse klokken. KOA-software van Rijnsburg/Naaldwijk, Aalsmeer en TFA zorgt voor aansturing van de klokken.

Per scherm is één klok zichtbaar. Op de verticaal gemonteerde flatscreens is voldoende ruimte beschikbaar om de klok groot zichtbaar te maken. Daarnaast biedt het scherm ruimte voor informatie en een foto van de actuele partij en voor de partijgegevens van aankomende partijen.

Een werkplek bestaat uit een PC (thin client, voor verdeling), een extra toetsenbord/muis, headset en schakelpaneel. Verder is in het bureau een koopknop aangebracht voor het daadwerkelijke "kopen". Uniek is het zogenaamde kruislings kopen. Door middel van het paneel kan een inkoper een klok van een (naastgezeten) collega overnemen. Ideaal in geval van ziekte of vakantie van een van de medewerkers.

Het BMP-concept van de KOA-ruimte is modulair opgebouwd. Onze diensten zijn complementair aan de aanwezige expertise en infrastructuur.

Een uitgebreid verslag van de door BMP gerealiseerde KOA-Ruimte bij Paauw & Van Egmond kunt u hier lezen.

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Testimonials

Met BMP-Care ontzorgen wij onze automatisering ...Gerard Herbrinkdirecteur DSV | verzorgd leven
Wij kiezen al 10 jaar BMP als partner voor onze totale bedrijfsautomatisering ...Rob Grimbergendirecteur Grimbergen Noordermeer
Onze automatisering in vertrouwde handen bij BMP...Willem van den Eijkelnotaris Sandtlaan Notarissen
Adequate automatisering door BMP is van levensbelang voor ons!Hans van der Plasdirecteur Gebrs. Van der Plas Commissiehandel B.V.
Bij Van der Gugten staat kwaliteit hoog in het vaandel...Martin van der Gugtendirecteur Van der Gugten Verpakkingen BV
Een kleine stad met een grote automatiseerder...Menno de Jongmanager Finance Madurodam

Dealingrooms door BMP...

BMP-KOA

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon