BMP Datapartners

Home Diensten BMP-Route BMP-Route Security
BMP Route Security

De klantlocaties worden binnen een IP-VPN permanent met elkaar verbonden door middel van de wereldwijde MPLS backbone waar BMP-Route gebruikt van maakt Deze dienst maakt dus geen gebruik van het internet als transportmedium. De beveiliging van de data is verzekerd, dit omdat het dataverkeer het BMP-Route netwerk niet verlaat. Hierdoor is het mogelijk om end-to-end garanties af te geven. Dit geldt zowel voor de beschikbaarheid van de IP-VPN als voor de netwerkprestaties.

Een BMP-Route IP-VPN is volledig afgescheiden van het internet. Dit houdt in dat de dienst geheel gesloten wordt aangeboden. De BMP-Route mPIX firewall ontsluit alle vestigingen binnen een IP-VPN naar het internet. Deze firewall wordt centraal beheerd voor alle vestigingen binnen de IP-VPN en zorgt voor een maximale performance. De mPIX is een Managed Hosted Firewall, welke door de CSP partner zelf wordt beheerd.

Het grote voordeel van een BMP-Route IP-VPN beheer, is dat u maximale controle hebt over de klant IP-VPN netwerken én de mogelijkheid tot het aanbieden van additionele diensten binnen de IP-VPN.

Met de Mobile Interconnect, kunnen ook gebruikers met een mobiele internetverbinding in een IP-VPN worden opgenomen. Hiervoor hoeft geen aparte client software worden geïnstalleerd; RoutIT beschikt over een eigen APN, waar de gebruikers direct op inloggen. APN staat voor Access-Point Node, wat vrij vertaald staat voor een aanmeldpunt voor datadiensten voor GPRS, UMTS en HSDPA.

Security producten die BMP-Route biedt, zijn:

 • IP-VPN (gesloten bedrijfsnetwerk)
  • Statisch
  • Dynamisch
 • IP-VPN Beheer
 • VPN (SSL)
 • mPIX (managed Cisco firewall)
 • Client VPN
  • fOffice VPN
 • Mobile interconnect
 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Testimonials

Met BMP-Care ontzorgen wij onze automatisering ...Gerard Herbrinkdirecteur DSV | verzorgd leven
Wij kiezen al 10 jaar BMP als partner voor onze totale bedrijfsautomatisering ...Rob Grimbergendirecteur Grimbergen Noordermeer
Onze automatisering in vertrouwde handen bij BMP...Willem van den Eijkelnotaris Sandtlaan Notarissen
Adequate automatisering door BMP is van levensbelang voor ons!Hans van der Plasdirecteur Gebrs. Van der Plas Commissiehandel B.V.
Bij Van der Gugten staat kwaliteit hoog in het vaandel...Martin van der Gugtendirecteur Van der Gugten Verpakkingen BV
Een kleine stad met een grote automatiseerder...Menno de Jongmanager Finance Madurodam

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon