BMP Datapartners

Home Producten NOD32- Antivirus
NOD32 - Antivirussoftware van ESET

De beste protectie voor het MKB met een klein budget

NOD32Kleine bedrijven hebben normaal gesproken lage budgetten en een laag aantal medewerkers. Maar de beveiliging moet wel hoog zijn. De NOD32 SMB bundel maakt het voor het MKB makkelijk om de beste beveiliging te krijgen, zonder een IT professional te zijn met een groot budget.

NOD32 belast het systeem minimaal, zodat u deze volledig kunt inzetten voor uw bedrijfsvoering. NOD32 is een volledig, gemakkelijk te gebruiken en betaalbare beveiliging voor bestaande en nieuwe bedreigingen. De malware experts zitten in de software, zodat u zelf geen expert hoeft te worden!

ESET Smart Security Business Edition is een nieuw uitgebreid geïntegreerde oplossing die zorgt voor eindbeveiliging van bedrijven van elke omvang. ESET Smart Security brengt de snelheid en precisie van ESET NOD32 Antivirus en zijn krachtige ThreatSense engine samen en combineert het met een personal firewall en antispam-oplossing. Constant waakzaam in computers voor de bescherming tegen malware en andere internetbedreigingen.

ESET Smart Security Business Edition bevat the ESET Remote Administrator die gelijkmatige updates verzorgt en centrale administratie in een netwerkomgeving biedt. ESET Remote Administrator maakt het mogelijk snelle updates en aanpassingen door te voeren op alle machines in een lokaal en groot netwerk. ESET Smart Security Business Edition verzekert optimale prestaties van het systeem en het netwerk en reduceert bandbreedtegebruik.

Download de brochure over ESET NOD32 Antivirus (PDF, 5,39 Mb)

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Testimonials

Met BMP-Care ontzorgen wij onze automatisering ...Gerard Herbrinkdirecteur DSV | verzorgd leven
Wij kiezen al 10 jaar BMP als partner voor onze totale bedrijfsautomatisering ...Rob Grimbergendirecteur Grimbergen Noordermeer
Onze automatisering in vertrouwde handen bij BMP...Willem van den Eijkelnotaris Sandtlaan Notarissen
Adequate automatisering door BMP is van levensbelang voor ons!Hans van der Plasdirecteur Gebrs. Van der Plas Commissiehandel B.V.
Bij Van der Gugten staat kwaliteit hoog in het vaandel...Martin van der Gugtendirecteur Van der Gugten Verpakkingen BV
Een kleine stad met een grote automatiseerder...Menno de Jongmanager Finance Madurodam

NOD32 FAQ

Voor al uw vragen m.b.t. NOD32 kunt u contact opnemen via 071-4034643 of mailen naar info@bmpbv.nl. Veel antwoorden vindt u ook terug in de Kennisbank van NOD32.

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon