BMP Datapartners

Home Producten Exact Exact Synergy
Exact Synergy

Exact Synergy verzorgt Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM) en Enterprise Resource Planning (ERP).

Structureer uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy

Zorg voor structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy. Het bedrijfssoftware platform voor Business Process Management, dat organisatiebreed kan worden ingezet. Exact Synergy structureert uw bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft uw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken.

Verspil geen tijd meer met het zoeken naar informatie

Met Exact Synergy bedrijfssoftware voor bedrijfsprocessen zal uw organisatie in een stroomversnelling komen. De inrichting van de bedrijfssoftware is snel en duurt ongeveer 3 dagen. Daarna werken uw vestigingen, divisies en afdelingen gestructureerd samen in een online CRM/HRM/ERP software pakket. Exact Synergy kan ook gegevens uit uw bestaande administratieve software overnemen. Profiteer van de efficiency en synergie voordelen en structureer uw bedrijfprocessen ook met de bedrijfssoftware van Exact.

Overzichtelijke analyses en rapportages zorgen voor overzicht

Exact Synergy structureert en stroomlijnt al uw bedrijfsprocessen. Uitgebreide functies voor het automatiseren van werkstromen - workflowmanagement - geven medewerkers en managers de functies om taken snel te verdelen over de juiste mensen. Dat maakt Exact Synergy tot een managementcockpit bij uitstek: rapportages zijn gebaseerd op realtime key performance indicators, die u zelf heeft gedefinieerd.

CRM, HRM en ERP software in een sofwarepakket

Profiteer van alle functionaliteiten die een modern software pakket u kan bieden. CRM functionaliteiten voor het structureren van klantinformatie. HRM software voor een overzichtelijke personeelsadministratie en ERP software voor het structureren van uw bedrijfsprocessen. Exact helpt u bij al deze disciplines met een standaard bedrijfssoftware oplossing.

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Testimonials

Met BMP-Care ontzorgen wij onze automatisering ...Gerard Herbrinkdirecteur DSV | verzorgd leven
Wij kiezen al 10 jaar BMP als partner voor onze totale bedrijfsautomatisering ...Rob Grimbergendirecteur Grimbergen Noordermeer
Onze automatisering in vertrouwde handen bij BMP...Willem van den Eijkelnotaris Sandtlaan Notarissen
Adequate automatisering door BMP is van levensbelang voor ons!Hans van der Plasdirecteur Gebrs. Van der Plas Commissiehandel B.V.
Bij Van der Gugten staat kwaliteit hoog in het vaandel...Martin van der Gugtendirecteur Van der Gugten Verpakkingen BV
Een kleine stad met een grote automatiseerder...Menno de Jongmanager Finance Madurodam

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon