BMP Datapartners

Home Producten Exact Exact Globe
Exact Globe

Uitgebreide en complete administratieve software

Creëer een complete geïntegreerde back office voor uw hele bedrijf. Met de administratieve bedrijfssoftware van Exact Globe organiseert u in een keer de gehele administratieve basis onder uw gehele bedrijfsproces. Kies voor een optimaal geïntegreerd informatiesysteem voor uw financiële administratie, uw logistieke administratie en uw productie administratie. Exact Globe administratieve software integreert alle verschillende administraties en automatiseert zo verbanden tussen afdelingen en vestigingen.

Informatie wordt bewaard, gekoppeld en beheerd in één organisatiebrede, centrale gegevensbron. Alle transacties – financieel, logistiek, HRM, relatiebeheer, projecten en productie gaan in deze database. Omdat bedrijfsinformatie met Exact Globe geïntegreerd is, beschikt u altijd over actuele gegevens. Analytische instrumenten geven realtime inzicht in de waarde van uw bedrijf.

Minder kosten doordat uw gehele administratie is geautomatiseerd

U voert eenmalig alle vaste gegevens in het administratieve systeem, zo eenvoudig is werken met de software van Exact Globe. Hierdoor worden er minder fouten gemaakt en heeft u veel lagere overheadkosten. Uw organisatie gebruikt veel minder papier, het paperless office is binnen bereik. De administratieve software is daarnaast uitgerust met standaard functies voor rapportages, overzichten en statistieken. Met de Management Cockpit zijn managers in staat om gefundeerde en adequate beslissingen te nemen. Een volledige integratie met MS Excel maakt het mogelijk om snel tussen administraties, calculaties, scenario’s en overzichten te schakelen.

Integreer uw centrale administratieve proces met uw frontoffice

Uw organisatie gaat in een nog hogere versnelling wanneer u Exact Synergy aansluit op Exact Globe als informatiebron. Want dan zijn de gegevens uit uw backoffice ook via een beveiligde internetverbinding beschikbaar in uw frontoffice. Zo kunnen klanten, leveranciers, partners en medewerkers overal inloggen en toegang krijgen tot de door u geselecteerde bedrijfsinformatie.

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Testimonials

Met BMP-Care ontzorgen wij onze automatisering ...Gerard Herbrinkdirecteur DSV | verzorgd leven
Wij kiezen al 10 jaar BMP als partner voor onze totale bedrijfsautomatisering ...Rob Grimbergendirecteur Grimbergen Noordermeer
Onze automatisering in vertrouwde handen bij BMP...Willem van den Eijkelnotaris Sandtlaan Notarissen
Adequate automatisering door BMP is van levensbelang voor ons!Hans van der Plasdirecteur Gebrs. Van der Plas Commissiehandel B.V.
Bij Van der Gugten staat kwaliteit hoog in het vaandel...Martin van der Gugtendirecteur Van der Gugten Verpakkingen BV
Een kleine stad met een grote automatiseerder...Menno de Jongmanager Finance Madurodam

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon