BMP Datapartners

Home Producten Exact
BMP Dataware

Exact en Synergy

De oplossing voor synergy binnen uw bedrijf. Exact e-Synergy is een krachtige webbased portal. Realtime informatie, wereldwijde toegang, één centrale database, online samenwerken. Communicatie wordt een stuk eenvoudiger met e-Synergy. Beheer van uw transacties, documentbeheer, workflowmanagement.

E-Business oplossing

Internet is er niet voor niets. Veel ondernemers maken hier nog niet optimaal gebruik van. Laat het internet werken voor uw onderneming met de e-business oplossingen van e-Synergy.

Workflowmanagement

Het beheersen van bedrijfsprocessen is een ingewikkelde zaak zonder een goed workflowmanagement systeem. Met e-Synergy kunt u uw bedrijfsprocessen stroomlijnen, vereenvoudigen, en vooral traceerbaar en transparant maken. Door middel van het workflowmanagement systeem van e-Synergy kunt u op elk gewenst moment inzicht krijgen in wie wat moet doen, op welk moment dat moet gebeuren, welke opvolging op een activiteit moet plaatsvinden, en welke persoon voor een bepaald proces verantwoordelijk is.

e-Synergy bestaat uit 7 modules die volledig met elkaar geïntegreerd zijn, zodat informatie uit deze modules onderling met elkaar gedeeld kunnen worden.

Optimale beveiliging

Elk onderdeel van e-Synergy kan afzonderlijk beveiligd worden. e-Synergy werkt met een groot aantal beveiligingsniveaus, zodat bijvoorbeeld gevoelige informatie alleen beschikbaar is voor een bepaalde groep medewerkers.

Integratie met Microsoft Office

Exact e-Synergy kan volledig worden geïntegreerd alle Microsoft Office pakketten zoals Word en Excel, maar ook met Outlook en Microsoft Exchange. Wanneer u een document in Word maakt, of een e-mail in Outlook schrijft kunt u deze direct opslaan in uw centrale informatiedatabase, al dan niet gekoppeld aan de relatie of het product waarop de informatie betrekking heeft. Daarnaast is alle informatie overal beschikbaar, zelfs mobiel via bijvoorbeeld uw PDA.

Branchespecifieke oplossingen

Met behulp van e-Synergy worden maatwerk een stuk eenvoudiger. Exact biedt standaard oplossingen voor o.a. de verhuurbranche, de kinderopvang en evenementenorganisaties.

e-Synergy kan volledig worden geïntegreerd met Exact Globe.


Exact Globe Enterprise

Met Exact Globe Enterprise beschikt u over de meest brede en complete automatiseringsoplossing voor uw administratieve organisatie. Of u nu een grote onderneming of een kleine onderneming bent, de functionaliteit en oplossingsgebieden kunnen op elke onderneming worden afgestemd. Met de Exact Globe Enterprise Edition bent u in staat de volgende oplossingsgebieden effectief te automatiseren:

  • Financieel- en Cashflow Management
  • Logistieke processen
  • CRM
  • Salarisadministratie en Personeelsmanagement
  • Projectmanagement
  • Servicemanagement
  • Productiemanagement

Exact Globe Enterprise kan volledig worden geïntegreerd met de krachtige webbased oplossing e-Synergy van Exact.

Meer productiviteit tegen lagere kosten

Telkens meer ondernemers willen een duidelijker inzicht in de transacties die ze verrichten, en zijn tevens op zoek naar vereenvoudiging van de verwerking van deze transacties. Exact Globe Enterprise biedt u de mogelijkheid om via een overzichtelijk innovatieve procesgang uw transacties te verwerken. Natuurlijk bespaart u hiermee veel tijd, en dus ook geld op de kosten van uw administratieve organisatie.

Geschikt voor grote ondernemingen, maar ook voor het MKB

Exact Globe Enterprise biedt alle mogelijkheden om uw administratieve organisatie op een effectieve wijze in te richten. De grootte van uw onderneming maakt daarbij niet uit. Of u nu een MKB ondernemer bent zonder personeel en zonder productieprocessen, of een dienstverlener die haar diensten projectmatig verkoopt, of een grote productieonderneming. Exact Globe is geschikt om al uw administratieve processen te managen. Zelfs uw zware logistieke en productieprocessen, waarbij vaak meerdere magazijnen, uitgebreid artikelbeheer, serie- en batchartikelen aan de orde zijn, kunnen door Exact Globe worden ingericht. Een uitgebreide productiemodule inclusief MRP planning behoort tevens tot de mogelijkheden. En natuurlijk heeft het management altijd de mogelijkheid om Real-time inzicht te krijgen in de stand van zaken.

Uw financiële administratie volledig op orde

U wilt altijd goed inzicht hebben in uw liquiditeitspositie. Hoeveel geldmiddelen heeft u op de korte termijn beschikbaar. U koopt in, u verkoopt, u gaat verplichtingen die op korte termijn geëffectueerd zullen worden. Ze hebben allemaal invloed op uw kaspositie. De uitgebreide verplichtingenadministratie van Exact Globe is een ideale tool voor een nog betere sturing van uw onderneming.

Binnen Exact Globe zijn veel processen geïntegreerd. Dit heeft als voordeel dat veel mutaties die in bijvoorbeeld logistieke, productie, of salarisprocessen zijn gemaakt al automatisch worden verwerkt naar de financiële administratie. Hiermee heeft u nog een tijdsbesparende en geldbesparende factor in handen. Daarnaast bieden overzichtelijke maandrapportages en diverse controletools u de mogelijkheid uw administratieve organisatie effectief te beheren. Omdat Exact Globe Enterprise beschikt over diverse accountancyfuncties bent u in staat uw administratie op eenvoudige wijze naar uw accountant te sturen.

Het doel van automatiseren

U wilt uw onderneming kunnen sturen op basis van actuele, betrouwbare en complete informatie. Met Exact Globe beschikt u 24 uur per dag over alle actuele informatie die u nodig heeft.

Exact Globe kan volledig worden geïntegreerd met de krachtige webbased oplossing e-Synergy van Exact

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Testimonials

Met BMP-Care ontzorgen wij onze automatisering ...Gerard Herbrinkdirecteur DSV | verzorgd leven
Wij kiezen al 10 jaar BMP als partner voor onze totale bedrijfsautomatisering ...Rob Grimbergendirecteur Grimbergen Noordermeer
Onze automatisering in vertrouwde handen bij BMP...Willem van den Eijkelnotaris Sandtlaan Notarissen
Adequate automatisering door BMP is van levensbelang voor ons!Hans van der Plasdirecteur Gebrs. Van der Plas Commissiehandel B.V.
Bij Van der Gugten staat kwaliteit hoog in het vaandel...Martin van der Gugtendirecteur Van der Gugten Verpakkingen BV
Een kleine stad met een grote automatiseerder...Menno de Jongmanager Finance Madurodam

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon