BMP Datapartners

Home Disclaimer
Disclaimer

Algemeen

Alle prijzen op deze site zijn in Euro, exclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Aanbiedingen en aflevering

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld. Alle bestellingen die voor 15.00 uur binnen zijn worden dezelfde dag verzonden (indien voorradig) of op afspraak uitgeleverd.

Voorraadindicatie

De voorraadindicatie geeft de voorraad weer op een bepaald moment. Deze informatie wordt meerdere malen per dag bijgewerkt en wijzigt dus regelmatig. Wilt u bijvoorbeeld op basis van de gegevens uit de voorraadindicatie producten afhalen bij onze winkel in Rijnsburg, dan raden wij u aan om eerst met onze verkoopafdeling te bellen om er zeker van te zijn dat de producten niet worden verkocht tijdens uw reis naar Rijnsburg.

Privacy

Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon.

Hyperlinks en downloads

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover BMP geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze site downloadable items bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. BMP aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Testimonials

Met BMP-Care ontzorgen wij onze automatisering ...Gerard Herbrinkdirecteur DSV | verzorgd leven
Wij kiezen al 10 jaar BMP als partner voor onze totale bedrijfsautomatisering ...Rob Grimbergendirecteur Grimbergen Noordermeer
Onze automatisering in vertrouwde handen bij BMP...Willem van den Eijkelnotaris Sandtlaan Notarissen
Adequate automatisering door BMP is van levensbelang voor ons!Hans van der Plasdirecteur Gebrs. Van der Plas Commissiehandel B.V.
Bij Van der Gugten staat kwaliteit hoog in het vaandel...Martin van der Gugtendirecteur Van der Gugten Verpakkingen BV
Een kleine stad met een grote automatiseerder...Menno de Jongmanager Finance Madurodam

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon