BMP Datapartners

Home Home Nieuwsbrieven Nieuwsbrief juli 2017
Nieuwsbrief juli 2017

De nieuwsbrief van BMP Datapartners van juli 2017

Werkplek Online 'Workspace'

Zoals in de eerste nieuwsbrief van 2017 reeds aangekondigd beschikt BMP Datapartners nu over Online Werkplek. Met dit product is het mogelijk om samen met uw medewerkers gebruik te maken van ons Datacenter (Cloud), alwaar u kunt beschikken over al uw bedrijfsinformatie (inclusief uw ERP systeem) en Office 365. Een eigen server is dan echt verleden tijd en u hoeft geen investering meer te doen in hardware. U betaald per medewerker een vast bedrag per maand (inclusief onderhoud en beheer), waardoor uw ICT kosten voorspelbaar zijn en blijven. Werkplek Online is beschikbaar vanaf € 50,00 per maand per medewerker. Met Werkplek Online heeft u altijd, overal vandaan, toegang tot uw favoriete programma's en bestanden. Alleen een goede internetverbinding volstaat. BMP zorg ervoor dat uw gegevens dagelijks meegenomen worden in de back-up. Inloggen gebeurt op een veilige manier, door middel van een token (app op uw smartphone) die een unieke code voor u genereert.

NonPetya-ransomware 27 juni 2017

U heeft het ongetwijfeld niet gemist, maar afgelopen week is er wederom een grote cyberaanval geweest. Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: zorg dat u uw systemen up-to-date zijn met alle windows updates en patches en open geen bijlages of links uit e-mails van onbekende afzenders of verdachte inhoud. Mocht u het niet vertrouwen of het vermoeden hebben dat u toch iets heeft geopend of aangeklikt, bel dan direct onze servicedesk.

Care Light

Vanaf heden heeft BMP op verzoek van diverse relaties een nieuwe dienst opgezet, genaamd BMP Care Light. De kern van deze dienst is het actief monitoren van de IT omgeving wat bestaat uit met name werkplekken (werkstations/notebooks) en servers. Wij monitoren de belangrijkste functies van deze apparaten en informeren u als er een probleem is of dreigt aan te komen. In overleg met u zal vervolgens een vervolgplan worden opgesteld. Optioneel is het ook mogelijk om automatisch updates en patches van Microsoft en Third Party Software, zoals o.a. Adobe, Apple en Google, te laten uitvoeren.

Prijsverlaging van Online Back-Up per 1 juli 2017

Gegevensopslag is en blijft belangrijk. Wij kunnen het niet vaak genoeg benoemen. Een goede kopie (Back-Up) van uw gegevens zorgt ervoor dat BMP Datapartners u heel snel weer operationeel kan krijgen na een ernstige calamiteit (systeemcrash, brand, inbraak, etc.). De hoeveelheid data die wij dagelijks, via een beveiligde verbinding, veiligstellen, groeit nog steeds. Mede hierdoor hebben wij besloten om de tarieven per 1 juli 2017 met gemiddeld 12% te verlagen.

 

Wist u dat:

 • Wij een nieuwe, flexibele oplossing hebben waarmee op een nog veiligere manier van buitenaf kan worden ingelogd op uw eigen netwerk. Meer weten, bel ons en vraag naar de informatie over DUO MFA (Multi Factor Authentication).
 • Barco Clickshare problemen oplost die vele mensen ervaren in vergaderruimtes bij het geven van presentaties. Clickshare maakt het mogelijk om in 10 seconden na binnenkomst het scherm op uw laptop of ander apparaat (smartphone of tablet) te presenteren en te delen en samen te werken met de andere deelnemers. Barco Clickshare zorgt voor een verbeterde vergadering en een betere besluitvorming.
 • Op 10 oktober 2017 stopt Microsoft officieel met de ondersteuning en uitbrengen van beveiligingsupdates op Office 2007. Dit betekent dat u geadviseerd wordt om uw Office applicatie te vernieuwen. BMP zal binnenkort alle klanten benaderen waar Office 2007 nog gebruikt wordt, om de mogelijkheden te bespreken.
 • Eind september de volgende nieuwsbrief zal verschijnen, heeft u suggesties voor de nieuwsbrief laat het ons weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 • Wilt u verder met ons van gedachten wisselen? Of bent u concreet geinteresseerd in een van onze diensten/producten? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar.

   

  Volg BMP Datapartners

  Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

  Wijzigingsdatum:

  Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

  Telefoon