BMP Datapartners

Home Diensten Zakelijk Mobiel
Zakelijk Mobiel

Zakendoen gebeurt al lang niet meer altijd van achter uw bureau. De mobiele abonnementen van BMP Datapartners op het KPN-netwerk bieden u de vrijheid om zelf te bepalen waar en hoe u zaken wilt doen. Of dit nu in Nederland is of in het buitenland, en of u nu op uw smartphone werkt of liever op een tablet. Omdat geen medewerker hetzelfde is zorgen wij voor een passend abonnement voor elk type gebruiker. Met elk abonnement heeft u razendsnel 4G internet tot uw beschikking.

Onbezorgd mobiel bellen en internetten

Met Zakelijk Mobiel kunt u op alle fronten onbezorgd zaken doen, met de kwaliteit die u gewend bent en een supersnelle mobiel internet ervaring door 4G.

U heeft nooit meer onverwachte kosten door onbeperkt bellen en sms’en en grote MB bundels met een zeer laag bovenbundel tarief.

Tegoeden gelden op bedrijfsniveau waarbij gebruikers met elkaar delen en de mogelijkheid hebben tot extra SIM-kaarten voor het aansluiten van laptops, tablets en meer.

Ook buiten Nederland kunt u onbezorgd zaken doen. Bij Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL zit EU gebruik inbegrepen en daarnaast zijn er de voordeelopties voor bellen en internetten in de EU die u alleen betaalt in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland verbruikt heeft. Het enige dat u hoeft te doen is deze voordeelopties eenmalig gratis aanzetten en ze treden automatisch in werking in de maanden dat u in het buitenland bent en gaat bellen of internetten.

Binnen Zakelijk Mobiel heeft u keuze uit vijf varianten welke u naar eigen inzicht kunt combineren binnen één overeenkomst:

 • Zakelijk Mobiel Flexibel: betalen per minuut/sms en MB
 • Zakelijk Mobiel Bundel: bundel met 150 minuten, 150 sms en 500 MB data
 • Zakelijk Mobiel Bundel XL: bundel met 300 minuten, 300 sms en 1.000 MB data
 • Zakelijk Mobiel Onbeperkt: onbeperkt bellen/sms en 10.000 MB data
 • Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL: onbeperkt bellen/sms en 20.000 MB data inclusief EU tegoed (300 minuten in EU, 300 minuten naar EU en 1.000 MB data)

De Zakelijk Mobiel SIM Only abonnementen zijn beschikbaar met een contractduur van 1 maand.

Zakelijk mobiel groep sim voor laptop / tablet

Naast de vijf varianten is het mogelijk om bij Zakelijk Mobiel Onbeperkt en Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL extra (data-only) SIM-kaarten af te nemen voor het aansluiten van laptops, tablets en meer. Deze SIM-kaarten maken gebruik van het aanwezige MB tegoed van de smartphone abonnementen:

 • Zakelijk Mobiel Groep SIM: deelt mee in het tegoed van alle Zakelijk Mobiel Onbeperkt abonnementen
 • Zakelijk Mobiel Groep SIM XL: deelt mee in het tegoed van alle Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL abonnementen

De Zakelijk Mobiel Groep SIM (XL) abonnementen hebben een contractduur van 1 jaar.

De Zakelijk Mobiel Groep SIM abonnementen hebben geen eigen MB tegoed en delen automatisch mee in het aanwezige MB groepstegoed. Mocht dit MB groepstegoed niet toereikend zijn dan gelden de standaard lage bovenbundel tarieven.

Er is geen enkele koppeling tussen de Zakelijk Mobiel abonnementen en de extra Zakelijk Mobiel Groep SIM-kaarten. Zo geldt voor voordeelopties op het gebied van roaming dat deze op beiden apart geactiveerd kunnen / dienen te worden.

Delen van tegoeden met collega’s

Alle abonnementen van dezelfde variant, delen hun tegoeden tussen alle gebruikers. Dit geldt voor de minuten en de MB’s (de sms tegoeden zijn individueel).

Als gedurende de maand blijkt dat sommige gebruikers meer hebben verbruikt, en anderen minder dan hun tegoed, dan wordt dit automatisch met elkaar verrekend. Eventueel resterend verbruik wordt in rekening gebracht tegen het bovenbundel tarief. Eventueel resterende tegoeden zijn niet mee te nemen naar opvolgende maanden.

Supersnel mobiel internet met 4g

Met alle abonnementen behalve Zakelijk Mobiel Onbeperkt zonder data kunt u gebruik maken van de supersnelle mobiel internet ervaring van 4G. Met Zakelijk Mobiel haalt u het maximale uit uw mobiel internet abonnement met gemiddelde download snelheden van 35 Mbps (en gemiddelde upload snelheden van 10 Mbps). Ook de extra Zakelijk Mobiel Groep (XL) SIMs voor in uw laptop of tablet ondersteunen deze snelheid. U bent dus niet langer afhankelijk van WiFi en kunt ook onderweg de snelheid van thuis en op kantoor ervaren. Door de grote MB groepsbundels en lage bovenbundel tarieven staat niets u in de weg om maximaal van mobiel internet gebruik te maken.

Grip op uw verbruik door mb notificaties

Bij 80% en 100% verbruik van de nationale groepsbundel data en voice ontvangt de gebruiker of telecombeheerder een waarschuwing per email mits hij geregistreerd is voor het ontvangen van waarschuwingsberichten. Op Zakelijk Mobiel Flexibel ontvangt men standaard geen waarschuwing. Op de Zakelijk Mobiel Groep SIM-kaarten zit geen notificatie aangezien hier ook geen MB tegoed op zit (maar deze maakt gebruik van het tegoed van de groep).

Voor MB verbruik buiten Nederland geldt een standaard waarschuwing bij €40 en €50 waarna een blokkade in werking treedt (welke via sms is op te heffen). Deze waarschuwing en blokkade vindt niet plaats als gebruik gemaakt wordt van een roaming voordeeloptie (Zakelijk Mobiel Internet EU en/of World).

Op Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL ontvangt de gebruiker ook een 80% en 100% sms waarschuwing voor de inbegrepen 1.000 MB EU.

Vast-mobiel integratie

De Zakelijk Mobiel abonnementen bieden optioneel de mogelijkheid voor vast-mobiel integratie. Vast-mobiel integratie integreert het mobiele toestel op netwerk niveau met uw hosted telefooncentrale. Het mobiele netwerk zorgt er automatisch voor dat elke gesprek via de telefooncentrale wordt afgehandeld. Daarmee is uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel geworden van de telefooncentrale. U bent vast en mobiel op één enkel telefoonnummer bereikbaar en u belt via één nummer uit. Collega’s zijn te allen tijde op de hoogte van uw telefoonstatus (in gesprek of beschikbaar).

Voordelig bellen en internetten in het buitenland

Met Zakelijk Mobiel kunt u gebruik maken van gratis te activeren voordeelopties voor bellen en internetten buiten Nederland. Het mooie is dat u deze alleen betaalt in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland heeft gebeld of gebruik heeft gemaakt van Internet.

 • Zakelijk Mobiel Bellen EU: 250 minuten bellen en onbeperkt gebeld worden binnen de EU
 • Zakelijk Mobiel Internet EU: 250 MB binnen de EU
 • Zakelijk Mobiel Internet World: 100 MB buiten de EU

Het is mogelijk om Zakelijk Mobiel Internet EU en Zakelijk Mobiel Internet World beide te activeren, om zowel binnen de EU als daarbuiten voorzien te zijn van aantrekkelijke tarieven.

De voordeelopties gelden op individuele basis en er geldt geen groepstegoed. Daarnaast wordt afgerekend per kalendermaand en is er geen meeneembaarheid van tegoed.

U betaalt per blok van 250 minuten, 250 MB en 100 MB. De blokken stapelen automatisch zodat het voordelige tarief altijd blijft gelden.

Voor uw mobiel internet verbruik krijgt u bij 80% en 100% van een blok via sms een waarschuwing. Deze waarschuwing ontvangt u maximaal 9x. U kunt bij 100% van een blok gewoon doorgaan met gebruiken en er zal automatisch een nieuw blok geactiveerd worden. Er zit geen sms waarschuwing op de voordeeloptie voor bellen en gebeld worden binnen de EU.

Indien u gebruik maakt van Zakelijk Mobiel Internet EU zal er geen waarschuwing (bij €40 MB verbruik binnen de EU) en blokkade (bij €50 MB verbruik binnen de EU) plaatsvinden.

Indien u gebruik maakt van Zakelijk Mobiel Internet World zal er geen waarschuwing (bij €40 MB verbruik buiten de EU) en blokkade (bij €50 MB verbruik buiten de EU) plaatsvinden.

Bij de roaming voordeelopties wordt ook een waarschuwing per email verstuurd mits de gebruiker geregistreerd is voor het ontvangen van waarschuwingsberichten:

 • Mobiel Internet EU; bij gebruik van tien keer 250 MB
 • Mobiel Internet World; bij gebruik van vijf keer 100 MB
 • Mobiel Bellen EU; bij gebruik van tien keer 250 minuten.

U kunt ook zelf instellen wanneer u per email gewaarschuwd wilt worden. U kunt bij 100% van een blok gewoon doorgaan met gebruiken en er zal automatisch een nieuw blok geactiveerd worden.

Voordelig bellen naar het buitenland

Met Zakelijk Mobiel kunt u gebruik maken van gratis te activeren voordeelopties voor bellen vanuit Nederland naar internationale nummers. Het mooie is dat u deze alleen betaalt in de maanden dat u daadwerkelijk naar het buitenland heeft gebeld.

 • Zakelijk Mobiel naar EU: 100 minuten bellen naar EU nummers
 • Zakelijk Mobiel naar buiten EU: 20 minuten bellen naar buiten EU nummers

Het is mogelijk om Zakelijk Mobiel naar EU en Zakelijk Mobiel naar buiten EU beide te activeren, om zowel voor bellen naar EU nummers als naar non-EU nummers voorzien te zijn van aantrekkelijke tarieven.

De voordeelopties gelden op individuele basis en er geldt geen groepstegoed. Daarnaast wordt afgerekend per kalendermaand en is er geen meeneembaarheid van tegoed.

U betaalt per blok van 100 minuten (naar EU nummers) en 20 minuten (naar buiten EU nummers). De blokken stapelen automatisch zodat het voordelige tarief altijd blijft gelden. Er zit geen sms waarschuwing op voordeelopties voor bellen vanuit Nederland naar internationale nummers. Wel ontvangt u, mits hiervoor geregistreerd, een waarschuwing per email bij verbruik van drie keer 100 minuten (naar EU nummers) of 20 minuten (naar buiten EU nummers). Deze waarschuwing kunt u naar eigen wens aanpassen.

Er zit geen sms waarschuwing op de voordeelopties voor bellen vanuit Nederland.

Informatie en tarieven

Geïnteresseerd in Zakelijk Mobiel bellen van BMP Datapartners? Voor aanvullende informatie en tarieven kunt contact opnemen met Rob Haarsma via 071-4034643. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Voordelen Zakelijk Mobiel

Betrouwbaar en snel

U kunt rekenen op een stabiele mobiele verbinding met hoge 4G snelheden tot 150 Mbit/s.

Overstapservice

Wij zorgen dat u met uw bestaande mobiele telefoonnummers zorgeloos over kunt stappen. U stapt eenvoudig over naar KPN Zakelijk Mobiel en behoudt uw huidige nummer met. Wij regelen verder alles met uw huidige telecomprovider.

Ruime abonnementskeuze

Van betalen per minuut tot onbeperkt bellen. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende abonnementen.

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon