BMP Datapartners

Home Diensten Zakelijk Mobiel Mobiel Onbeperkt KPN
Eén abonnement voor onbeperkt mobiel bellen en sms’en

Als bedrijf ligt uw focus op uw werk. Er is geen tijd om u met randvoorwaarden bezig te houden. Van een mobiel abonnement verwacht u dan ook dat de kosten voorspelbaar en overzichtelijk zijn. Een transparant abonnement, zonder verborgen kosten achteraf.

Daarom is er nu Mobiel Onbeperkt KPN! Het abonnement dat u in staat stelt om een goed overzicht over de kosten te houden, zonder hier al te veel moeite en tijd in te hoeven investeren. Zodat u zich met een gerust hart kunt richten op ondernemen.

Onbeperkt bellen en sms'en

Mobiel Onbeperkt KPN is één abonnement voor zowel bellen en sms’en, als voor mobiel e-mailen en internetten. U belt en sms’t onbeperkt in Nederland naar alle (Nederlandse) vaste en mobiele nummers. Voorspelbare kosten en geen verrassingen achteraf.

Overal toegang tot uw e-mail en het internet

Met Mobiel Onbeperkt KPN beschikt u tevens over mobiel internet en heeft u dus altijd toegang tot uw e-mail. Afhankelijk van het type abonnement beschikt u voor 50, 500, 3000 of 8000MB dataverkeer.

Het beste netwerk van Nederland

Met Mobiel Onbeperkt KPN belt u over het betrouwbare netwerk van KPN. Bij KPN heeft u altijd de beste verbinding, zowel in als buiten de auto, op kantoor en thuis. Daarnaast wordt het netwerk en de beschikbaarheid 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt.

Altijd inzicht in uw verbruik

Met het Online Kosteninzicht kunt u altijd online uw facturen bekijken en heeft u inzage in de verbruikskosten per aansluiting. Daarnaast kunt u alle actieve diensten en modules beheren. Kortom, u heeft eenvoudig grip op de kosten en het verbruik binnen uw bedrijf.

Eén lokaal aanspreekpunt

Met Mobiel Onbeperkt KPN heeft u één aanspreekpunt voor uw mobiele telefonie. Zowel support als levering worden verzorgd door uw lokale en vertrouwde partner.

Interesse?

Geïnteresseerd in Mobiel Onbeperkt KPN van BMP Datapartners? We maken graag een afspraak met u om te bespreken wat de voordelen zijn voor uw organisatie. U kunt contact opnemen met Rob Haarsma via 071-4034643. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Voordelen Zakelijk Mobiel

Betrouwbaar en snel

U kunt rekenen op een stabiele mobiele verbinding met hoge 4G snelheden tot 150 Mbit/s.

Overstapservice

Wij zorgen dat u met uw bestaande mobiele telefoonnummers zorgeloos over kunt stappen. U stapt eenvoudig over naar KPN Zakelijk Mobiel en behoudt uw huidige nummer met. Wij regelen verder alles met uw huidige telecomprovider.

Ruime abonnementskeuze

Van betalen per minuut tot onbeperkt bellen. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende abonnementen.

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon