BMP Datapartners

Home Diensten Exact Certified Partner
BMP Dataware

BMP Datapartners is een Exact Certified Partner. Als Exact Certified Partner hebben we kennis van Exact oplossingen en hebben we de ervaring om die in uw organisatie te implementeren. We helpen u bovendien met het kiezen van de beste oplossing voor uw organisatie, sector of proces.

Wij gebruiken onder andere de volgende oplossingen:

Trainingen

Tevens kunt u bij ons terecht voor (gebruikers)trainingen van Exact Globe en Exact Synergy. Exact heeft klassikale trainingen maar sinds kort ook online trainingen waar gebruik van kan worden gemaakt m.b.v. een "Learning Pass".

Met een "Learning Pass" heeft de cursist een half jaar de tijd om online de cursus af te ronden. De cursist heeft alleen internet nodig om toegang te krijgen tot zijn eigen virtuele pc en lesmateriaal. De cursist wordt m.b.v. duidelijke filmpjes en voorbeelden door het cursusmateriaal begeleid en heeft altijd de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een cursus inplannen ? Neem dan contact op met onze Exact-afdeling (071-4034643) of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon