BMP Datapartners

Home BMP Datapartners BMP Dataware
BMP Dataware

BMP Datapartners is een Exact Certified Partner. Als Exact Certified Partner hebben we kennis van Exact oplossingen en hebben we de ervaring om die in uw organisatie te implementeren. We helpen u bovendien met het kiezen van de beste oplossing voor uw organisatie, sector of proces.

Wij gebruiken onder andere de volgende oplossingen:

Trainingen

Tevens kunt u bij ons terecht voor (gebruikers)trainingen van Exact Globe en Exact Synergy. Exact heeft klassikale trainingen maar sinds kort ook online trainingen waar gebruik van kan worden gemaakt m.b.v. een "Learning Pass".

Met een "Learning Pass" heeft de cursist een half jaar de tijd om online de cursus af te ronden. De cursist heeft alleen internet nodig om toegang te krijgen tot zijn eigen virtuele pc en lesmateriaal. De cursist wordt m.b.v. duidelijke filmpjes en voorbeelden door het cursusmateriaal begeleid en heeft altijd de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een cursus inplannen ? Neem dan contact op met onze Exact-afdeling (071-4034643) of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Testimonials

Met BMP-Care ontzorgen wij onze automatisering ...Gerard Herbrinkdirecteur DSV | verzorgd leven
Wij kiezen al 10 jaar BMP als partner voor onze totale bedrijfsautomatisering ...Rob Grimbergendirecteur Grimbergen Noordermeer
Onze automatisering in vertrouwde handen bij BMP...Willem van den Eijkelnotaris Sandtlaan Notarissen
Adequate automatisering door BMP is van levensbelang voor ons!Hans van der Plasdirecteur Gebrs. Van der Plas Commissiehandel B.V.
Bij Van der Gugten staat kwaliteit hoog in het vaandel...Martin van der Gugtendirecteur Van der Gugten Verpakkingen BV
Een kleine stad met een grote automatiseerder...Menno de Jongmanager Finance Madurodam

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon