BMP Datapartners

Home Diensten Business Intelligence
Business Intelligence

Uw organisatie heeft een grote diversiteit aan gegevens in huis: financiële, administratieve, logistieke en commerciële informatie, maar ook personeelsinformatie zoals urenregistratie en ziekteverzuim.

BMP Datapartners biedt u de mogelijk om al deze strategische informatie (Business Intelligence, BI) te ontsluiten en overzichtelijk te presenteren. Deze managementinformatie helpt u bij het aansturen van uw organisatie.

Wat kan Business Intelligence voor uw organisatie betekenen? De juiste informatie bereikt snel en efficiënt de juiste mensen. Met Business Intelligence kunnen bijvoorbeeld beleidsmakers binnen uw organisatie eenvoudig altijd en overal informatie opvragen en analyseren. Up-to-date informatie is beschikbaar op een desktopcomputer of via internet daar waar mensen aan het werk zijn, met elkaar samenwerken en besluiten nemen.

Uw bedrijfsinformatie wordt beschikbaar voor uw hele organisatie. Business Intelligence komt tegemoet aan de behoefte aan bedrijfsinformatie van alle mensen in uw organisatie. Zo wordt de strategische planning eenvoudiger wanneer er gebruik kan worden gemaakt van vertrouwde hulpmiddelen. Informatiebeheer is gemakkelijker in een gecentraliseerde en volledige geïntegreerde Business Intelligence-omgeving.

Wilt u weten wat Business Intelligence voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de BI-experts van BMP Datapartners via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 071-4034643.

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon