BMP Datapartners

Home Diensten BMP-Lease
Nieuw! Lease bij BMP Datapartners BV

BMP Datapartners lanceert met investeerder Gemini International Holding het product BMP - Gemini ICT Lease. Met dit product is  het nu mogelijk om uw automatisering volledig te leasen. Alle gebeurd onder de bekende handelsnaam BMP Datapartners, zo blijft de naam vertrouwd.

Automatiseren is zeker niet alleen de aanschaf van hardware. Het uiteindelijk onderhoud van uw complete ICT infrastructuur overstijgt in ruime mate de totale investering van de hardware. Zoals u weet kent BMP Datapartners een aantal producten die in combinatie met BMP-Lease nog interessanter kunnen zijn. Zo beschikken wij over ons eigen datacenter waarmee de weg open ligt voor Cloud-computing. Tevens kennen wij BMP-Care waarmee u het onderhoud van uw complete ICT-infrastructuur voor één vast bedrag per maand afrekent. Werken in de Cloud is sterk in opmars en in combinatie met BMP-Lease en BMP-Care dé sleutel om exact de jaarlijkse kosten van uw automatisering vooraf in kaart te brengen.

Hoe werkt het precies

Wij inventariseren uw behoefte op het automatiseringsvlak maar ook uw financiële voorkeur kunnen wij hierin meenemen. Uiteindelijk komt het neer op één vast bedrag per maand. Het bedrag is afhankelijk van de apparatuur die u least en van de service die u hierin afneemt. Het leasebedrag wordt maandelijks geïncasseerd en de looptijd is 3, 4 of 5 jaar.

Wat houdt een leaseovereenkomst in

In de leaseovereenkomst bent u altijd verzekerd van de aflevering en het aansluiten van de apparatuur op locatie. Wanneer de apparatuur hapert wordt dit kosteloos gerepareerd, lukt dit niet dan wordt het kosteloos vervangen. Tijdens de duur van de leaseovereenkomst heeft u een doorlopende garantie op de kwaliteitsproducten die worden geleverd door BMP Datapartners.

Einde leasetermijn

Aan het einde van de leasetermijn kunt u zelf beslissen wat u met de door u geleasde apparatuur gebeurt. Er zijn verschillende opties.

  1. U kunt de leaseovereenkomst vernieuwen met nieuwe apparatuur;
  2. U kunt de apparatuur overnemen voor een vooraf vastgesteld bedrag;
  3. De leaseovereenkomst kan worden beëindigd, de apparatuur wordt opgehaald.

Wij zullen drie maanden voor het verstrijken van de leaseovereenkomst contact met u op nemen om de te nemen actie te bepalen.

Informatie

Heeft u interesse in BMP-Lease of wilt u nader kennis maken met BMP Datapartners?  Neem dan contact op via 071-4034643 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

In de pers: BMP-Lease

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon