BMP Datapartners

Home Diensten BMP-Route BMP-Route Connectivity Online back-up en glasvezelaansluiting
Online back-up en glasvezelaansluiting

Een goede, veilige en up-to-date automatisering is onmisbaar voor uw bedrijfsvoering. Problemen op ICT-gebied kunnen uw organisatie ernstige schade toebrengen.

Online back-up beschermt uw waardevolle data

Als uw pand morgen afbrandt, bestaat u dan volgende week nog? Is uw back-up tape wel eens vastgelopen? Vragen die tot nadenken aanzetten. Een beschadigde back-up of überhaupt het ontbreken van een back-up kan grote gevolgen hebben. Informatie is het meest waardevolle bezit van uw bedrijf. Veel ondernemingen kunnen best een deuk hebben, maar een brand of diefstal van kritieke gegevens loopt niet zelden uit op een faillissement. Online opslag van bedrijf-kritische informatie is dan de juiste oplossing. Online Back-up van BMP Datapartners verzorgt het back-upproces automatisch en het herstellen van bestanden is buitengewoon makkelijk en uitzonderlijk snel.

Glasvezel is de aansluiting van de toekomst

Met de komst van steeds meer op IP-gebaseerde oplossingen zoals internet, e-mail, thuiswerkers, VoIP en koppelingen met andere vestigingen wordt bandbreedte steeds belangrijker. Bestaande xDSL verbindingen hebben een beperkte bandbreedte. Er komt wellicht een moment dat voor uw bedrijf deze beperkingen een bottleneck gaan vormen. Wacht u tot dit moment of kijkt u verder vooruit? Met een glasvezelaansluiting kunt u deze problemen voor zijn. Groot voordeel van glasvezel is dat u al uw diensten over één verbinding met een hoge up- en downloadsnelheid kunt laten lopen.

Wilt u ook overstappen op het glasvezelnetwerk, uw data veiligstellen met online back-up of nader kennis maken met BMP? Vul dan het formulier in of neem contact op via 071-4034643.

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon