BMP Datapartners

Home Diensten BMP-Route BMP-Route Connectivity Glasvezel op "Jagtlust" Sassenheim
Inventarisatie glasvezelaansluitingen bedrijventerreinen

Eind oktober heeft BMP Datapartners (BMP) zich gevestigd aan de Corn. Verolmeweg 5 in Sassenheim. BMP is een totaalaanbieder van kantoorautomatisering voor o.a. online back-up, Exact consultancy, Managed Services, xDSL- en glasvezelverbindingen, anti-spam oplossing, hard- en software en systeembeheer.

Op dit moment inventariseren wij de behoefte bij bedrijven in Voorhout en Sassenheim de behoefte om aansluiting te krijgen op het glasvezelnetwerk. De relatief hoge kosten die aan het aanleggen van glasvezel verbonden zijn, vormen vaak een te hoge drempel om tot een aansluiting over te gaan. Bij grotere afname, in de vorm van een compleet bedrijventerrein, kan er echter op de kosten bespaard worden. Dit geldt voor zowel de éénmalige investeringskosten als de maandelijkse gebruikskosten.

Wanneer duidelijk is dat er voldoende draagvlak is voor het aanleggen van glasvezel, kunnen er prijzen aangevraagd worden om de kosten duidelijk in beeld te brengen. Dit draagvlak bepaalt in grote mate de prijsstelling.

Glasvezel is de verbinding van de toekomst. Met deze glasvezelaansluiting heeft u één verbinding met hoge up- en downloadsnelheid voor diverse toepassingen zoals internet, e-mail, thuiswerken en VoIP. Een glasvezelaansluiting is aanzienlijk sneller, betrouwbaarder en kan grotere hoeveelheden data beter transporteren dan een reguliere aansluiting, die u wellicht al heeft.

Wilt u ook overstappen op het glasvezelnetwerk of wilt u nader kennis maken met BMP? Vul het formulier in op deze pagina. U kunt ook contact opnemen via 071-4034643 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon