BMP Datapartners

Home Home Nieuws Laatste BMP biedt back-up internetverbinding!
BMP biedt back-up internetverbinding!

Alles wat fout kan gaan, gaat ook vroeg of laat fout: zo luidt immers de Wet van Murphy. Hoe voorkomt u dat u schade lijdt wanneer uw bedrijfsnetwerk voor datacommunicatie uitvalt en e-mail (EKT’s), webshop of thuiswerken niet meer werkt? Voor veel bedrijven is een stabiele internetverbinding van groot belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering en kunt u zich geen enkele systeemuitval permitteren. Op het moment dat er een storing optreedt aan uw verbinding kan dat voor uw werkzaamheden nadelige gevolgen hebben.

Om problemen door een storing aan uw verbinding te voorkomen biedt BMP Datapartners redundante internetverbindingen op basis van meerdere aparte lijnen van verschillende internetproviders. Als er een storing is bij één van de twee providers, dan kunnen de bedrijfsactiviteiten ten minste worden voorgezet op basis van de tweede ‘back-up’ lijn.

Het is daarnaast mogelijk om routers het dataverkeer automatisch om te laten schakelen bij eventuele verbindingsproblemen, zodat het netwerk nauwelijks hinder ondervindt. Met deze back-uplijn bent u verzekerd van een internetverbinding en zijn basisactiviteiten zoals bijvoorbeeld e-mail (EKT’s), webshop of thuiswerken veiliggesteld.

Wilt u ook problemen met uitval van uw internetverbinding voorkomen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 071-4034643 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon