BMP Datapartners

Home Diensten BMP-Route BMP-Route Connectivity Aanbieding Glasvezel
Spectaculaire introductie aanbieding voor glasvezel!

Voor ondernemingen op de bedrijventerreinen ’s Gravendijck en Klei Oost heeft BMP Datapartners een interessante aanbieding (productflyer BMP-Fiber, PDF 3 MB) om over te stappen op een glasvezelverbinding. Speciaal voor deze locaties is een pakket samengesteld tegen een scherpe prijs. Al vanaf € 294,- per maand bent u verzekerd van een stabiele, snelle verbinding!

Het aanbod

Glasvezel aanbiedingBMP Datapartners maakt het mogelijk om een aansluiting te realiseren op het glasvezelnetwerk. Voorwaarde hiervoor is dat per bedrijventerrein voldoende interesse is om gebruik te maken van dit aanbod. Er is keuze uit diverse snelheden van de verbinding. De contractduur is in alle gevallen drie jaar. Daarnaast biedt BMP Datapartners nu speciaal voor deze aanbieding een korting van 15% op een ZyXel ZyWALL USG hardwarematige firewall om uw netwerk veilig op het glasvezelnetwerk aan te sluiten.

Uw verbinding met de toekomst

Met de komst van steeds meer op IP gebaseerde oplossingen zoals internet, e-mail maar ook koppelingen met andere vestigingen of thuiswerkers, wordt bandbreedte steeds belangrijker. Databestanden worden groter en vergen meer capaciteit. Huidige DSL verbindingen hebben een beperkte bandbreedte. Er komt een moment dat voor uw bedrijf deze beperkingen een bottleneck gaan vormen. Wacht u tot dit moment of kijkt u verder vooruit?

Onbeperkte bandbreedte

Met glasvezel, de drager van de toekomst, heeft u de beschikking over een onbeperkte bandbreedte. Standaard zijn snelheden van 10, 20, 50 of 100 Mbit/s mogelijk. Op aanvraag zijn de mogelijkheden onbeperkt. Opschalen kan probleemloos. Wel zo handig als u de bandbreedte wilt laten meegroeien met de groei van uw bedrijf. Glasvezel biedt een flexibele oplossing voor iedere onderneming: van klein tot groot.

Hoge up- en downloadsnelheid

Veel grote databestanden verzenden/ontvangen? Met glasvezel kan dit binnen enkele seconden. Groot voordeel van glasvezel is dat de up- en downloadsnelheid gelijk is. Dit betekent dat u door de hoge uploadsnelheid veel voordeel haalt uit het verzenden van grote bestanden of het kijken naar hoge resolutie videobeelden.

Slechts één verbinding nodig

Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen of alarm over IP - dit is slechts een greep uit de vele toepassingen die glasvezel mogelijk maakt. Om al deze toepassingen optimaal te kunnen gebruiken heeft u voldoende bandbreedte nodig. Met glasvezel is deze bandbreedte onbeperkt. Groot voordeel van glasvezel is dat u al uw diensten over één verbinding kunt laten lopen. Heeft u extra bandbreedte nodig? Dan stellen wij deze voor u beschikbaar over dezelfde verbinding.

Kwaliteit & veiligheid

Glasvezel is ontwikkeld om razendsnel grote hoeveelheden data over lange afstanden te kunnen transporteren. Een groot pluspunt is dat er geen verlies van data optreedt zoals dit bij het traditionele kopernetwerk wel het geval is. Bij glasvezelverbindingen wordt data getransporteerd door lichtsignalen. Verstoringen treden nauwelijks op en afluisteren is niet mogelijk.

Overstappen naar glasvezel?

Wilt u ook overstappen op het glasvezelnetwerk en gebruik maken van deze speciale aanbieding? Neem dan contact op met BMP Datapartners via 071-4034643. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wij zijn u graag van dienst!

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon