BMP Datapartners

Home Diensten BMP Back-up Online Aanvraag BMP Back-up Online
The Art of Back-up

Server gecrasht? Belangrijke bestanden verdwenen? U moet er niet aan denken. Daarom is er online back-up van BMP. Een betaalbare, geavanceerde back-up oplossing waarmee u voor een vast bedrag (vanaf  € 0,80 per Gigabyte) per maand al uw bedrijfsgegevens dagelijks automatisch en veilig back-upt. Indien noodzakelijk kunt u uw verloren bestanden eenvoudig en snel weer terughalen.

Een beschadigde back-up of überhaupt het ontbreken van een back-up kan grote gevolgen hebben. Informatie is het meest waardevolle bezit van uw bedrijf. De meeste ondernemingen kunnen best een deuk hebben, maar een brand of diefstal van kritieke gegevens loopt niet zelden uit op een faillissement. Online opslag van bedrijfskritische informatie is dan de juiste oplossing. Problemen van tape back-up (tape vergeten, tape beschadigt enz.) behoren tot het verleden.

Met de online back-up oplossing van BMP Back-up Online gebeurt het back-up proces automatisch en is het herstellen van bestanden of mappen buitengewoon makkelijk en uitzonderlijk snel. Verder controleert BMP Datapartners dagelijks het resultaat van uw back-up.

Overtuigd?

Bent u overtuigd van het nut en de noodzaak van een betrouwbare back-up oplossing voor uw organisatie? Maak dan snel kennis met BMP Back-up en stel uw bedrijfskritische gegevens veilig met online back-up.

U kunt contact opnemen met Rob Haarsma via 071-4034643. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Testimonials

Met BMP-Care ontzorgen wij onze automatisering ...Gerard Herbrinkdirecteur DSV | verzorgd leven
Wij kiezen al 10 jaar BMP als partner voor onze totale bedrijfsautomatisering ...Rob Grimbergendirecteur Grimbergen Noordermeer
Onze automatisering in vertrouwde handen bij BMP...Willem van den Eijkelnotaris Sandtlaan Notarissen
Adequate automatisering door BMP is van levensbelang voor ons!Hans van der Plasdirecteur Gebrs. Van der Plas Commissiehandel B.V.
Bij Van der Gugten staat kwaliteit hoog in het vaandel...Martin van der Gugtendirecteur Van der Gugten Verpakkingen BV
Een kleine stad met een grote automatiseerder...Menno de Jongmanager Finance Madurodam

Online BAckup

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon