BMP Datapartners

Home Diensten EKT Back-up
EKT Back-up: geen zorgen over gemiste EKT's

 

EKT Back-up is een nieuwe dienst van BMP Datapartners waarmee u er altijd van verzekerd bent dat u uw EKT-berichten kunt ophalen. Met deze dienst wil BMP de bedrijven in de sierteeltsector ondersteunen bij de bedrijfsvoering.

Met EKT Back-up ontvangt u een kopie van al uw EKT-berichten op een aparte mailbox die buiten uw eigen netwerk en het veilingnetwerk draait. Deze mailbox heeft dan het adres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De dienst verzorgt alleen een back-up van de EKT-berichten die door de veilingen zijn verstuurd. U kunt dan alsnog EKT’s ophalen in geval van bijvoorbeeld een storing aan:

 1. een externe dienst (zoals Florecom);
 2. uw eigen mailserver;
 3. de internetverbinding.
Voorbeelden

1. Storing bij een externe dienst (zoals Florecom)
In geval van een storing bij een externe dienst (zoals bijvoorbeeld Florecom) is uw standaard EKT-postbus niet bereikbaar. In uw software stellen wij (tijdelijk) de gegevens van de alternatieve back-up postbus in. Op deze manier kunt u alsnog uw EKT-berichten ophalen. Als de storing is verholpen wordt alles weer terug gezet in de oorspronkelijke situatie

2. Storing aan uw mailserver
Bij een storing aan uw eigen, interne mailserver blijft de email (EKT-berichten) op de mailserver van uw provider staan omdat uw provider de mail niet kan afleveren. Deze mail is echter niet op een andere wijze op te halen door uw software. Wij kunnen uw software dan voor u instellen dat de EKT's uit de alternatieve EKT-postbus wordt opgehaald.

3. Storing aan internetverbinding
Als er geen internetverbinding aanwezig is, kan de mailserver van uw provider de mail niet bij u afleveren. Door middel van een alternatieve verbinding (ISDN, xDSL, glasvezel) kan uw software dan toch de EKT-berichten uit de EKT back-up in lezen.

Wilt u er ook zeker van zijn dat uw EKT-verkeer goed is geregeld, zodat u er zeker van bent dat u geen EKT’s van de veilingen mist? Neem dan contact op met Xander Vlasveld op telefoonnummer 071-4034643 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Omschrijving EKT Back-up

EKT Back-up

Tarief:

 • Abonnement € 10,- per maand
 • Eenmalige setupkosten € 50,-
 • Betaling per automatische incasso
 • Alle bedragen zijn exclusief BTW

Werkzaamheden:

 • De werkzaamheden die voortkomen uit het ophalen van de EKT-berichten uit de back-up worden berekend op basis van nacalculatie. Indien u echter gebruik maakt van BMP-Care zijn er GEEN kosten verbonden aan de eventuele werkzaamheden.

Specificaties:

 • alleen back-up van EKT’s verstuurd door de veilingen;
 • bevat 1 dag geschiedenis van EKT-berichten;
 • back-up wordt dagelijks geleegd;
 • is gecontroleerd op virussen en spam;

 

 

 

 

 

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 06 april 2018 om 08:40 uur

Telefoon