BMP Datapartners

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een

System Engineer

Welkom bij BMP Datapartners

BMP Datapartners B.V. is een full-service automatiseringsbedrijf. Onze organisatie bestaat uit drie onderdelen: BMP Datasystems gespecialiseerd in kantoorautomatisering in de ruimste zin van het woord, BMP Dataware implementeert Exact Globe / Exact Synergy en BMP Datasecure verzorgt camera-observatiesystemen van zeer hoge kwaliteit.

BMP Datapartners bestaat sinds 1996. Wij hebben inmiddels meer dan 800 klanten die wij met veel plezier en enthousiasme helpen. Ons team bestaat uit 23 medewerkers met een gedreven mentaliteit.

Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland, maar concentreert zich in de Randstad. Alle activiteiten die wij voor u verzorgen, voeren wij uit met de grootste zorgvuldigheid.

Uw wens is onze zorg!

 
Waarchuwing: valse Ziggo-mails met ransomware

[Update 20-10-2016 09:30] Sindskort is er weer grote aanvalscampagne met ransomware actief. Deze keer gaat het om e-mails die zogenaamd facturen van Ziggo bevatten. Bent u van mening dat u deze frauduleuze e-mail heeft ontvangen? Volg in elk geval NIET de instructies uit de e-mail.

Lees meer...
 
Nieuwsbrief juli 2016

Graag willen wij u in dit bericht wat korte luchtige nieuwsberichten brengen. Het is tenslotte zomer en voor velen bijna vakantie...

Lees meer...
 
Beveiligingslek QuickTime voor Windows

Het ZDI (Zero Day Initiative) heeft kwetsbaarheden vastgesteld in de QuickTime voor Windows software. Omdat Apple hiervoor geen patches zal ontwikkelen wordt geadviseerd om QuickTime te verwijderen van uw computers.

Lees meer...
 
Hotfix MS16-072 (KB 3159398) veroorzaakt problemen bij Group Policies

Op 14 juni 2016 heeft Microsoft hotfix MS16-072 (KB 3159398) vrijgegeven. De patch kan bij belangrijke onderdelen van Group Policies problemen veroorzaken. Nadat de hotfix op een computer is geïnstalleerd, worden bepaalde instellingen niet meer doorgevoerd.

Lees meer...
 
Banner

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Testimonials

Met BMP-Care ontzorgen wij onze automatisering ...Gerard Herbrinkdirecteur DSV | verzorgd leven
Wij kiezen al 10 jaar BMP als partner voor onze totale bedrijfsautomatisering ...Rob Grimbergendirecteur Grimbergen Noordermeer
Onze automatisering in vertrouwde handen bij BMP...Willem van den Eijkelnotaris Sandtlaan Notarissen
Adequate automatisering door BMP is van levensbelang voor ons!Hans van der Plasdirecteur Gebrs. Van der Plas Commissiehandel B.V.
Bij Van der Gugten staat kwaliteit hoog in het vaandel...Martin van der Gugtendirecteur Van der Gugten Verpakkingen BV
Een kleine stad met een grote automatiseerder...Menno de Jongmanager Finance Madurodam

Dealingrooms door BMP...

BMP Datapartners is een Microsoft Silver Midmarket Solution Provider

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op vrijdag 21 oktober 2016 om 10:01 uur

Telefoon