BMP Datapartners

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een

System Engineer

Welkom bij BMP Datapartners

BMP Datapartners B.V. is een full-service automatiseringsbedrijf. Onze organisatie bestaat uit drie onderdelen: BMP Datasystems gespecialiseerd in kantoorautomatisering in de ruimste zin van het woord, BMP Dataware implementeert Exact Globe / Exact Synergy en BMP Datasecure verzorgt camera-observatiesystemen van zeer hoge kwaliteit.

BMP Datapartners bestaat sinds 1996. Wij hebben inmiddels meer dan 800 klanten die wij met veel plezier en enthousiasme helpen. Ons team bestaat uit 23 medewerkers met een gedreven mentaliteit.

Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland, maar concentreert zich in de Randstad. Alle activiteiten die wij voor u verzorgen, voeren wij uit met de grootste zorgvuldigheid.

Uw wens is onze zorg!

 
Beëindiging ondersteuning Windows XP

Op 8 april 2014 heeft Microsoft de ondersteuning voor Windows XP, Office 2003 en Exchange 2003 beëindigd. Vanaf dat moment brengt Microsoft geen beveiligingsupdates en hotfixes meer uit voor deze producten. Het niet overstappen kan grote gevolgen hebben voor de beveiliging en privacy van uw bedrijfsinformatie. U dient dus snel actie te ondernemen. Het is tijd om na te denken over de toekomst van uw IT-omgeving.

Lees meer...
 
Verlengde samenwerking DSV | Verzorgd Leven

BMP Datapartners en zorgaanbieder DSV| Verzorgd Leven verlengden begin februari hun samenwerking.BMP Datapartners en zorgaanbieder DSV| Verzorgd Leven verlengden begin februari hun samenwerking. Dit betekent dat BMP ook de komende jaren de automatisering van DSV verzorgt, en dat in de breedste zin van het woord: van de levering van alle hardware tot ondersteuning op de werkplek. "Automatisering en digitalisering spelen een steeds grotere rol bij het streven naar meer efficiency."

Lees meer...
 
BMP Datacenter biedt klanten veel voordeel

Met het volledig nieuw ingerichte datacenter maakt BMP Datapartners cloud computing mogelijk voor haar klanten. Koos van Kruistum benadrukt dat er nog veel meer voordelen aan hangen. “Geen ingerichte ruimte voor servers, geen bekabeling, geen koeling, geen extra stroomverbruik. De klant hoeft nergens aan te denken. En wil hij uitbreiden dat kan dit zonder aanschaf van nieuwe apparatuur. Deze staan immers al bij ons. Dit bespaart klanten naast kosten, vooral veel kopzorgen.”

Lees meer...
 
Nieuw! Lease bij BMP Datapartners BV

BMP Datapartners lanceert met investeerder Gemini International Holding het product BMP - Gemini ICT Lease. Met dit product is  het nu mogelijk om uw automatisering volledig te leasen. Alle gebeurd onder de bekende handelsnaam BMP Datapartners, zo blijft de naam vertrouwd.

Lees meer...
 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Lancering IPv6

Testimonials

Met BMP-Care ontzorgen wij onze automatisering ...Gerard Herbrinkdirecteur DSV | verzorgd leven
Wij kiezen al 10 jaar BMP als partner voor onze totale bedrijfsautomatisering ...Rob Grimbergendirecteur Grimbergen Noordermeer
Onze automatisering in vertrouwde handen bij BMP...Willem van den Eijkelnotaris Sandtlaan Notarissen
Adequate automatisering door BMP is van levensbelang voor ons!Hans van der Plasdirecteur Gebrs. Van der Plas Commissiehandel B.V.
Bij Van der Gugten staat kwaliteit hoog in het vaandel...Martin van der Gugtendirecteur Van der Gugten Verpakkingen BV
Een kleine stad met een grote automatiseerder...Menno de Jongmanager Finance Madurodam

Dealingrooms door BMP...

NOD 32

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op donderdag 26 maart 2015 om 17:03 uur

Telefoon