BMP Datapartners

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een

System Engineer

Exact Globe: verzenden van de Loonaangifte via Digipoort

Wanneer u een loonaangifte verzendt via Digipoort, aan de hand van een PKI-Overheid certificaat, dient u minimaal over product update 411SP1 te beschikken. Deze versie is op 18 januari beschikbaar gekomen.

Lees meer...
 
Maak kennis Qlik en Exact

Met tools van Qlik (QlikView en Qlik Sense) zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI’s en trends. Met deze tools raadpleegt u via gebruikersvriendelijke dashboards, zoals bijvoorbeeld Sales, Financieel en Logistiek.

Lees meer...
 
Welkom bij BMP Datapartners

BMP Datapartners B.V. is een full-service automatiseringsbedrijf. Onze organisatie bestaat uit drie onderdelen: BMP Datasystems gespecialiseerd in kantoorautomatisering in de ruimste zin van het woord, BMP Dataware implementeert Exact Globe / Exact Synergy en BMP Datasecure verzorgt camera-observatiesystemen van zeer hoge kwaliteit.

BMP Datapartners bestaat sinds 1996. Wij hebben inmiddels meer dan 800 klanten die wij met veel plezier en enthousiasme helpen. Ons team bestaat uit 23 medewerkers met een gedreven mentaliteit.

Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland, maar concentreert zich in de Randstad. Alle activiteiten die wij voor u verzorgen, voeren wij uit met de grootste zorgvuldigheid.

Uw wens is onze zorg!

 
Het 3e Young Golfers Open op Heemskerk, een uniek en geslaagd evenement!

Zaterdag 26 september werd - traditioneel op de laatste zaterdag van september-  het BMP Datapartners Young Golfers Open 2015 gespeeld. Het werd een dag om nooit te vergeten.

Lees meer...
 
BMP behaalt ‘Silver’ competentie ‘Midmarket Solution Provider’

BMP Datapartners mag zich vanaf heden ‘Silver Partner,  Midmarket Solution Provider’ noemen.  Met het behalen van een ‘Silver’ competentie in het segment ‘Midmarket Solution Provider’ heeft BMP bewezen dat zij de juiste oplossingen en diensten kan leveren met gecertificeerde mensen.

Lees meer...
 

Volg BMP Datapartners

Volg de meldingen m.b.t. storingen, werkzaamheden èn het laatste nieuws van BMP via twitter.com/bmpbv en Facebook

Testimonials

Met BMP-Care ontzorgen wij onze automatisering ...Gerard Herbrinkdirecteur DSV | verzorgd leven
Wij kiezen al 10 jaar BMP als partner voor onze totale bedrijfsautomatisering ...Rob Grimbergendirecteur Grimbergen Noordermeer
Onze automatisering in vertrouwde handen bij BMP...Willem van den Eijkelnotaris Sandtlaan Notarissen
Adequate automatisering door BMP is van levensbelang voor ons!Hans van der Plasdirecteur Gebrs. Van der Plas Commissiehandel B.V.
Bij Van der Gugten staat kwaliteit hoog in het vaandel...Martin van der Gugtendirecteur Van der Gugten Verpakkingen BV
Een kleine stad met een grote automatiseerder...Menno de Jongmanager Finance Madurodam

Dealingrooms door BMP...

BMP Datapartners is een Microsoft Silver Midmarket Solution Provider

Wijzigingsdatum:

Laatste wijziging op dinsdag 02 februari 2016 om 13:30 uur

Telefoon